Wanneer je pijn in je heupen en knieën ervaart dan kan de weerslag op je dagelijks leven behoorlijk groot zijn. Voortbewegen wordt lastiger. Denk hierbij aan dagelijkse dingen als boodschappen doen, een wandelingetje maken, de tuin doen en sporten.

Slijtage van gewrichten

Vaak worden klachten in dit lichaamsgebied toegeschreven aan slijtage van gewrichten. Dit terwijl er vaak simpelweg sprake is van afgeleide pijn van triggerpoints in de bovenbeenspieren. Triggerpoints zijn spierknopen die zorgen voor pijn. Dit kan ook afgeleide pijn zijn, zoals in dit voorbeeld. De triggerpoints in je bovenbenen geven pijn in de heupen, bovenbenen en knieën.

Pijn Reset Methode

Met de Pijn Reset Methode kijken wij naar het volledige plaatje. De Pijn Reset Methode  is een exclusief coaching- & behandel behandeltraject tegen triggerpoints (spierknopen) en te lang durende of steeds terugkerende pijn/blessures, waarbij ook de daadwerkelijke onderliggende oorzaken worden aangepakt.

Ter info: de methode is zonder gebruik van triggerpointmassage, dry needling of injecties, pijnstillers, operaties en eindeloze oefensessies.


Zie ook: Triggerpoint Reset Methode

Op een rijtje

Wij hebben alle spieren in het gebied rondom je heup, bovenbeen en knie uitgeschreven. Wij leggen je uit waar je de spier vindt maar bovenal hoe je pijn herkent en hoe de Pijn Reset Methode je kan helpen om dit op te lossen.