Spieren in onderrug, middenrug en billen

Spieren in onderrug, middenrug en billen

Pijn in de rug kan behoorlijk overheersend zijn. Pijn bij het lopen, opstaan, zitten en slapen zijn allemaal herkenbaar voor iemand met pijnklachten. De pijn in je rug kan ontstaan door triggerpoints. Dit zijn kleine knopen in je spieren die disbalans geven. Hierdoor ervaar je pijn. Vaak is er ook sprake van afgeleide pijn. Dus triggerpoints in je billen kunnen de oorzaak zijn lage rugpijn. Triggerpoints in de buikspieren kunnen pijn geven in de rug.

De echte oorzaak achterhalen

Meer dan waar ook in je lichaam geldt voor de onderrug en de billen dat de oorzaak van de pijn ergens anders ligt dan je eerst zou vermoeden. Op het moment dat je klachten hebt gerelateerd aan dit gebied dan is het tijd voor een grondige diagnose. Symptoombehandeling is dan zinloos, het lost de situatie in de kern namelijk niet op.

Triggerpoint Reset Methode

De Triggerpoint Reset Methode  is een exclusief coaching- & behandel behandeltraject tegen triggerpoints (spierknopen) en te lang durende of steeds terugkerende pijn/blessures, waarbij ook de daadwerkelijke onderliggende oorzaken worden aangepakt.

Ter info: de methode is zonder gebruik van triggerpointmassage, dry needling of injecties, pijnstillers, operaties en eindeloze oefensessies.


Zie ook: Triggerpoint Reset Methode

Op een rijtje

Wij hebben alle spieren in het gebied rondom je onderrug, middenrug en billen uitgeschreven. Wij leggen je uit waar je de spier vindt maar bovenal hoe je pijn herkent en hoe de Triggerpoint Reset Methode je kan helpen om dit op te lossen.