Pijn in de elleboog, onderarm of hand kan duiden op triggerpoints in je lijf. Triggerpoints zijn kleine spierknopen die voor disbalans zorgen in jouw lijf. Ze kunnen ontstaan door verkeerde bewegingen, overbelasting, verkeerd voedsel en emotionele problemen (emoties die zijn opgeslagen in je systeem bijvoorbeeld).

Spierknopen in elleboog, onderarm of hand

Gevoelloosheid, tintelingen, een brandend gevoel, zwakte, stijfheid en overgevoeligheid van deze gewrichten zijn kenmerkend voor triggerpoints in spieren. Belangrijk om je te realiseren is dat de oorzaak van deze klachten niet per definitie in deze gewrichten hoeft te zitten. Pijn in de elleboog, onderarm of hand kan ook goed ontstaan vanuit de nek, borst, bovenrug en schouders. Plaatselijke behandeling van deze symptomen is in dat geval zinloos.

Triggerpoint Reset Methode

Met de Triggerpoint Reset Methode kijken wij naar het volledige plaatje. De Triggerpoint Reset Methode  is een exclusief coaching- & behandel behandeltraject tegen triggerpoints (spierknopen) en te lang durende of steeds terugkerende pijn/blessures, waarbij ook de daadwerkelijke onderliggende oorzaken worden aangepakt.

Ter info: de methode is zonder gebruik van triggerpointmassage, dry needing of injecties, pijnstillers, operaties en eindeloze oefensessies.


Zie ook: Triggerpoint Reset Methode

Op een rijtje

Wij hebben alle spieren in het gebied rondom je elleboog, onderarm en hand uitgeschreven. Wij leggen je uit waar je de spier vindt maar bovenal hoe je pijn herkent en hoe de Triggerpoint Reset Methode je kan helpen om dit op te lossen.