Spieren in onderbeen, enkel en voet

Spieren in onderbeen, enkel en voet

Triggerpoints (spierknopen) in de spieren in je onderbeen, enkel en voet kunnen je dagelijks leven pijnlijk beïnvloeden. Op het moment dat je pijn ervaart in je voeten hoeft de oorzaak van de pijn niet expliciet in je voeten te zitten. Vaak is er ook sprake van afgeleide pijn. Triggerpoint in het onderbeen veroorzaken bijvoorbeeld vaak enkelpijn. Pijn rond de achillespees komt vaak uit de kuitspieren.

Soleus of Scholspier

Triggerpoint Reset Methode

Met de Triggerpoint Reset Methode kijken wij naar het volledige plaatje. De Triggerpoint Reset Methode  is een exclusief coaching- & behandel behandeltraject tegen triggerpoints (spierknopen) en te lang durende of steeds terugkerende pijn/blessures, waarbij ook de daadwerkelijke onderliggende oorzaken worden aangepakt.

Ter info: de methode is zonder gebruik van triggerpointmassage, dry needling of injecties, pijnstillers, operaties en eindeloze oefensessies.


Zie ook: Triggerpoint Reset Methode

Op een rijtje

Wij hebben alle spieren in het gebied rondom je enkel, onderbeen of voet uitgeschreven. Wij leggen je uit waar je de spier vindt maar bovenal hoe je pijn herkent en hoe de Triggerpoint Reset Methode je kan helpen om dit op te lossen.