Angelique Lammertink

(Locatie: Schiedam)

Sportmasseur, Co-trainer en Body en mind coach, Triggerpoint Reset Methode behandelaar.

Ik ben Angelique Lammertink. Alleenstaande moeder van een geweldige top sportende honkbal zoon. Ik ben al 13 jaar een sportmasseuse, 2,5 jaar een Triggerpoint Reset behandelaar en nu ook body en mind coach. Ieder jaar volg ik verschillende cursussen om mezelf te blijven ontwikkelen en specialiseren. Zo heb ik diverse massagecursussen (o.a. sportmassage en stoelmassage etc.), medical taping, de Triggerpoint Reset Methode en NLP-practitioner gevolgd. 


Een kijkje in mijn oude leven

Als oudste uit een gezin van vier meiden, werd ik heel beschermend opgevoed en mocht helemaal niets. Op school werd ik veel gepest en thuis werd er nooit over gevoel gesproken. Mijn relaties waren ook niet gezond qua communicatie en/of wederzijds respect. Als alleenstaande moeder voor een top sportende zoon zorgen was erg pittig, maar alles voor je kind. Dit betekende vroeg op voor mijn werk (als procesondersteuner) of een dag te masseren. Thuis aangekomen, stond het eten klaar of moest ik nog snel koken, om weer verder op weg te gaan naar de training van het Nederlands team. Vervolgens kwamen wij dan om half 12 pas weer thuis. Drie keer per week een wedstrijd en dan allemaal ver weg.


Als ik een dag niet mee hoefde naar de training dan plande ik zo veel mogelijk massages in om zo veel mogelijk geld te verdienen, zodat mijn zoon bij het Nederlands team kon blijven en op het hoogste niveau wedstrijden kon blijven spelen. Ondanks de pijnen die ik had, ging ik maar door en door totdat mijn lichaam me na een lange tijd terug vloot en ik in een burn-out belandde. 

Mijn klachten

Buiten de geestelijk klachten van het niet goed genoeg voelen en mijn lage zelfbeeld, ben ik geopereerd aan een hernia (ik heb er nog één). Ook heb ik artrose in mijn nek en vingers. Ik liep wekelijks bij de fysio vanwege schouder, arm en nekklachten; plakte mezelf bij elkaar met medical tape om maar door te kunnen gaan met werken. En nu … ben ik al 2,5 jaar pijnvrij.

Wat heeft de Triggerpoint Reset Methode voor mij gedaan?

De Triggerpoint Reset Methode klonk voor mij in eerste instantie te mooi om waar te zijn. Gelukkig was mijn nieuwsgierigheid toch zo gewekt dat ik het volledig aangegaan ben. Van alle behandelingen die ik gehad heb, zowel lichamelijk als mentaal is het Triggerpoint Reset Methode traject echt mijn life-changer geweest. 

Natuurlijk pik je van alle cursussen iets op en komen er steeds dingen terug, maar de Triggerpoint Reset Methode is het complete pakket. Mind en body waar je mee aan de slag gaat. 

En dan denk je misschien nu, dat is niets voor mij, ik ben niet van het zweverige … 


Dit traject is totaal niet zweverig!  Als ik zelf niet voor het traject had open gestaan en het ervaren had, dan had ik er waarschijnlijk ook nog steeds zo tegenover gestaan. Als je eenmaal door hebt hoeveel emoties en/of gedachtes met je kunnen doen en ziet hoe veel verlichting dit je kan geven, dan wil je niet anders meer. 


" Als je eenmaal door hebt hoeveel emoties en/of gedachten met je kunnen doen en ziet hoe veel verlichting dit je kan geven, dan wil je niet anders meer. "
- Angelique Lammertink

Tijdens het traject heb ik zo veel geleerd over de mind-body connectie en ben ik  een positiever mens geworden. Niet alleen voor mijn omgeving, maar vooral voor mijzelf. Ik durf nu echt voor mezelf te kiezen, ben nu veel gelukkiger, relaxter, zelfverzekerder, sterker, maar het belangrijkste PIJNVRIJ!


Mijn missie als Triggerpoint behandelaar. 

Ik werd al blij als mijn klanten na een massage verlichting hadden, maar wat de Triggerpoint Reset Methode doet is echt geweldig. Daarom wil ik daar zo veel mogelijk mensen mee helpen. Ik vind dat iedereen het verdient om pijnvrij door het leven te gaan. 


Twijfel je nog? Ga ervoor en je zal er geen spijt van krijgen. Mij is het gelukt, dus jij kan het ook!


Ben jij nieuwsgierig geworden, neem dan via onderstaande gele button contact met me op. 

null
Gratis adviessessie inplannen met Angelique?