"Geniaal systeem dit, dankjewel dit te introduceren! :)" - Dieuwke

'Warrior Challenge' Transformeer je leven in 42 dagen

De volgende editie begint alweer bijna!
Investering slechts $297,-

Meetbaar resultaat in o.a. Fitheid & Energie, Flow, Relaties / Liefde, Financiën, Business, Spiritualiteit & Zingeving

"Mijn kindjes en vrouw hebben een veel betere vader en man. <...> Mijn gezin en ik zijn je dankbaar." 


"Doordat je ervoor gezorgd heb dat ik aan de WUW challenge heb mee gedaan staat letterlijk heel mijn leven op zijn kop. Op de meest geweldige manier!


Ik had dit niet durven hopen. Ik had dit niet eens kunnen hopen, met hoe ik was en welke tools ik had voor het leven. Dit doet me zoveel goeds dat ik alle woorden nodig heb om het te kunnen omschrijven.


Mijn totale belevingswereld is verandert. Ik ben geen slaaf meer van mijn gevoelens, maar ik leer van ze. Mijn kindjes en vrouw hebben een veel betere vader en man.


De connectie met god/the voice is nog nooit zo sterk geweest en mijn lichaam is niet meer constant moe en kapot. ECHT BEDANKT MAN! Door deze shit hou ik gewoon op een manier van je.


Dat een contact van een Tony Robbins seminar 9 of 10 jaar geleden, dit nog voort brengt haha. Ik respecteer je dat je altijd bent blijven groeien, jezelf bent gebleven en dit bent blijven delen. Je hebt hier genoeg weerstand op gehad, maar je bent doorgegaan.  


Mijn gezin en ik zijn je dankbaar." ~ Ronny Rockx

Net als Ronny een betere ouder of echtgenoot worden? 

Klik hier om je in te schrijven voor de WUW Challenge!


null

null


nullOp de foto zie je Wake Up Warrior trainer Garrett J. White & ik, Triggeproint Reset Methode trainer Tim van Orsouw na afloop van Warrior Week 27 in 2017.

Na 6 jaar intensieve trainingen volgen (100K+ studiekosten) bij Warrior durf ik wel te stellen: Warrior maakt 's werelds beste trainingen op het gebied van leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. 

Bij de challenge zit ook BRILJANTE, ONGEËVENAARDE SOFTWARE waar ook ik elke dag gebruik van maak voor o.a. studie, zelfreflectie, stressmanagement, planning, doelen stellen, accountability en productiviteit. 

Wordt 2021 jouw beste jaar ooit, ongeacht wat de overheid nog meer voor regels bedenkt?

Meer info & inschrijven kan via deze link

De Wake Up Warrior Challenge is een hoogwaardige, uiterst waardevolle inmiddels 42 daagse uitdagende training (+- 1 uur per dag) in Persoonlijke Ontwikkeling, Leiderschap, Gezondheid, Psychologie & Mindset, Productiviteit, Relaties, Spiritualiteit en Business. Deze training is ontwikkeld door mijn coach Garrett J. White van training & software bedrijf Wake Up Warrior uit California. 


Enkele voordelen wat het je oplevert:

✅ uiterst effectieve ochtendroutines
✅ oplossen / ombuigen van je grootste stressfactoren
✅ diepere connectie met je jezelf en je dierbaren
✅ in je hart/gevoel ipv in je hoofd zitten
✅ betere planning, productiviteit & verdiencapaciteit
✅ toegenomen authenticiteit, zelfvertrouwen, bewustzijn en fitheid

Hoe gaat het in zijn werk? 
Na inschrijving kom je in een Facebook groep samen met (900+ andere mannen of +- 60+ vrouwen) waarin je elke dag een stuk lesmateriaal krijgt om te bestuderen. Vervolgens werk je de bijbehorende opdracht uit. Meestal bestaat dit uit het delen van je belangrijkste inzichten in de groep.

Geniale software
Tijdens de training leer je werken met een viertal gigantisch waardevolle Apps die ik zelf al een paar jaar lang elke dag gebruik. Een app met o.a. audioboeken en bestanden om te bestuderen, een app voor het bijhouden van je ochtend routines die je aangeleerd krijgt, een app voor optimale productiviteit en overzicht en een extra geniale app voor zelfreflectie en het ombuigen en oplossen van problemen, die je dagelijks gaat gebruiken. 


Voor wie geschikt?
De challenge is met name geschikt voor ondernemende 'high-achievers' die een buitengewoon leven willen leiden en op zoek zijn naar een manier om alle ballen in de categorieën Lichaam, Relaties, Spiritualiteit en Business hoog te houden, zonder dat het ene ten koste gaat van het andere. De methode is oorspronkelijk ontwikkeld voor drukbezette ondernemers met een gezin. Het bezwaar 'Ik heb geen tijd' is dus geen valide excuus hier :-)

Voor wie niet?
Deze challenge is niet geschikt voor mensen met een laag ambitieniveau, die heel slecht Engels verstaan, in hun comfort zone willen blijven zitten en/of bij de eerste beste uitdaging of confronterende opdracht meteen afhaken. Als je tevreden bent met een 'gewoon / ordinary life' zoals dat heet, dan is dit echt niks voor jou en zal je vrijwel gegarandeerd het eind van de challenge niet halen. 


Voor mannen en vrouwen

Goed om te weten: alhoewel al het taalgebruik gericht is op mannelijke ondernemers met kinderen, is deze training ook toegankelijk en waardevol voor vrouwen, singles en mensen zonder kinderen. Daar moet je dus even doorheen leren kijken. 

Oja, en als je niet goed tegen het woord 'fuck' kan en dat graag zo wilt houden, dan is het ook niks voor jou...

"Bij de vorige challenge heb ik me aangemeld via jouw filmpje. Ik ben nu bijna op het einde van de challenge en echt, ik heb hier zoveel aan gehad!!! Zo dankbaar dat ik deze kans gekregen heb en me hiervoor ingeschreven had. Heel erg bedankt Tim, zonder jou had ik dit nooit geweten." - Simone Frissen


"Ik heb meegedaan aan de WUW challenge om mezelf op scherp te zetten. Ik ben goed in doelen stellen, maar ze behalen is een tweede.  The WUW challenge maakt je bewust van je gedrag en gedachtes. De tools (apps) waar je gebruik van kan maken maakt het behalen van doelen erg overzichtelijk en meetbaar!

Wat ik het allermooiste vindt is het delen van jouw eigen verhaal met de groep, de drempel voor een live video is compleet weg en ik vind het zelfs leuk! Dit alleen al maakt mij een sterker persoon. Ik kan het eigenljjk iedereen aanraden, het leven is te kort om teveel te piekeren en negatief te zijn.."  

Linda Ter Braak - fysiotherapeut

"Ik vind de inhoud zeer consistent en hij heeft een duidelijke visie waar ik me heel goed in kan vinden. Duidelijk waar hij vandaan komt.De stacks zijn fantastisch. Heel fijn middel. Soms een beetje lastig door de vraagstelling, maar heel plezierig om je gedachten te ordenen. De audio en the game zitten prima in elkaar. De 4e begint nu, dus daar kan ik niet over oordelen.Uiteraard zijn er dingen die ik ook wat minder vind, maar verder heel tof, en ik ben vastberaden om het af te maken.

Ik zou deze challenge aanbevelen aan iedereen die sturing zoekt in zijn leven en om het maximale uit het leven te halen. Een ieder die wil LEVEN in plaats van leven" 

Christian Bos - Fysiotherapeut

Ik heb me ingeschreven voor de Wake Up Warrior Challenge, omdat ik af wil van mijn onzekerheid, perfectionisme, uitstelgedrag en blokkades. Ik liep bovendien vast in de gevolgen van alles wat ik als kind geleerd had en vond op eigen kracht geen manier om daar verandering in te brengen.   

 

Met de Trigger Point Reset Methode lukte het mij om van de pijn af te komen die mij 22 jaar lang belemmerde en daar was ik zo enthousiast over dat de WUW Challenge een logische volgende stap leek. Ik wist niet wat me te wachten stond of waar ik mee geconfronteerd zou worden, maar schreef mij ondanks al mijn twijfels toch in.   

 

De eerste week was echt de grootste uitdaging, maar nu ik de laatste week “gehaald” heb ben ik enorm trots op mezelf. Ik durf me nu al kwetsbaarder op te stellen, ik geef geen “afgezwakte mening” meer, maar mijn ongecensureerde mening en ik twijfel veel minder aan mezelf. In plaats van me altijd af te vragen wat een ander denkt, denk ik nu: wat denk IK echt??  

 

De Challenge is heel goed opgebouwd. Gaandeweg het programma voelde ik mezelf groeien en tot inzichten komen die ik eerder niet had. In de uitnodiging stond: “Dit is typisch zo'n ding waar je achteraf spijt van krijgt als je het niet doet.” Met wat ik tijdens deze challenge geleerd heb kan ik dat alleen maar beamen.  

Hella Moody

null

Durf jij de uitdaging aan?