Doe mee met de 30 daagse Challenge

Start: maandag 30 november 2020.
Investering slechts $100,- (t.w.v. $5.000,-)

"Bij de vorige challenge heb ik me aangemeld via jouw filmpje. Ik ben nu bijna op het einde van de challenge en echt, ik heb hier zoveel aan gehad!!! Zo dankbaar dat ik deze kans gekregen heb en me hiervoor ingeschreven had. Heel erg bedankt Tim, zonder jou had ik dit nooit geweten." - Simone Frissen


nullWake Up Warrior trainer Garrett J. White & Triggeproint Reset Methode trainer Tim van Orsouw na afloop van Warrior Week 27 in 2017. 


Tijdens de challenge leer je de zogenaamde 'warriorsway'. Een systeem van leven waarop je op alle gebieden van je leven tegelijk succes kan
behalen en houden, zonder dat het één ten koste gaat van het ander.

Na 6 jaar intensieve trainingen volgen (100K+ studiekosten) bij Warrior durf ik wel te stellen: Warrior maakt 's werelds beste trainingen op het gebied van leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en business. 

Bij de challenge zit ook BIZAR GAVE, ONGEËVENAARDE SOFTWARE. Software waar ik elke dag gebruik van maak. 

Wordt november 2020 jouw, beste maand ooit, ongeacht wat de overheid nog meer voor regels bedenkt?

Aanmelden kan via de oranje knop!

Deze hoogwaardige training sluit PERFECT aan bij wat we doen in de Triggerpoint Reset Methode. Wil jij de komende maand je beste maand ooit? 

Voor wie geschikt: 
- Ambitieuze, open minded mannen en vrouwen (in gescheiden groepen)
- Als je persoonlijke ontwikkeling en groei belangrijk vindt
- Mensen met fysieke pijnklachten, zoals rugpijn, hoofdpijn, nek- en schouderklachten, maar ook als je gewoon nog fitter wilt worden.
- Iedereen die regie wilt over zijn/haar leven en bereid is om daar moeite voor te doen

Voor wie bij uitstek geschikt: 
- (ex)patiënten en cursisten van de Triggerpoint Reset Methode (Ongeveer 100 volgers inclusief 30+ Triggerpoint Reset Methode behandelaars volgen hier momenteel actief training)
- Therapeuten en coaches (je leert hier bijzonder waardevolle inzichten, modellen etc. die je direct kan toepassen op jezelf en je cliënten)
- Reeds succesvol ondernemers, met name als je nu 'geraakt' bent door de corona crisis en momenteel onzekerheid hebt fysiek, mentaal, relationeel of zakelijk.

Voor wie is het programma oorspronkelijk op het lijf geschreven en als het ware 'custom made'? 
- Getrouwde mannelijke 'succesvol' ondernemers met kinderen
- Met meer dan 100K netto salaris op jaarbasis
- Die op alle gebieden van hun leven tegelijkertijd op elite niveau willen presteren.
- Maar flinke stressfactoren hebben waardoor dat nu nog niet het geval is, zoals bijv. slechte balans tussen werk-privé, chronische pijn, overgewicht, serieuze relatieproblemen, weinig tijd voor hun kinderen, verslavingen zoals drank, porno, alcohol, drugs.. of dat alles op papier fantastisch lijkt, maar desondanks ze meer depressief dan gelukkig zijn.

"Ik ben blij dat ik het gedaan heb. Het was voor mij een heel groot kado" 

- Jeanette

"Ik heb meegedaan aan de WUW challenge om mezelf op scherp te zetten. Ik ben goed in doelen stellen, maar ze behalen is een tweede.  The WUW challenge maakt je bewust van je gedrag en gedachtes. De tools (apps) waar je gebruik van kan maken maakt het behalen van doelen erg overzichtelijk en meetbaar!

Wat ik het allermooiste vindt is het delen van jouw eigen verhaal met de groep, de drempel voor een live video is compleet weg en ik vind het zelfs leuk! Dit alleen al maakt mij een sterker persoon. Ik kan het eigenljjk iedereen aanraden, het leven is te kort om teveel te piekeren en negatief te zijn.."  

Linda Ter Braak - fysiotherapeut

"ZEER AANGENAAM VERRAST DOOR DE MOGELIJKHEDEN EN DE DIEPGANG VAN DE OPDRACHTEN IN DEZE CHALLENGE EN HEB NOG GEEN MOMENT SPIJT GEHAD"

"Ik heb me in een opwelling lastminute ingeschreven voor de Wake Up Warrior challenge.

Heb in de dagen daarna, nog vóór aanvang van de 30 daagse challenge behoorlijk aan mijn beslissing me in te schrijven getwijfeld, woorden als warrior,  attack, sword en shield maakten dat ik niet stond te popelen.

Maar ik ben zeer aangenaam verrast door de mogelijkheden en de diepgang van de opdrachten in deze challenge en heb nog geen moment spijt gehad!

De gebruikte software (apps) werkt prima en er is eenvoudig mee om te gaan.

Het werken met de stacks houdt me bij de les en geeft diepgang en inzichten. Door de verdeling in Body Being Balance en Business krijgen eigenlijk alle aspecten van het leven aandacht.

Het heeft mij tot nu veel over mezelf en mijn manier van reageren geleerd en heeft me waardevolle inzichten opgeleverd.

Heb dit programma al bij vrienden en vriendinnen aanbevolen, het viel me overigens op dat ik niet de enige vrouw ben die moeite heeft met de warrior woorden.

 Heb in deze challenge tot nu toe gelukkig niet het gevoel gehad dat ik ten strijde ben getrokken, hooguit een strijd tegen mijn valse overtuigingen maar zie dit zelf niet als strijd maar als verkrijgen van inzichten.

Het enige minpunt vind ik het gebruik van facebook. Hoewel de opdrachten makkelijk en overzichtelijk te vinden zijn in eenheden  vind ik het zoeken naar posts van sisters lastig en ook live uploaden van video’s gaat soms mis.  En dat is jammer want het groepsproces is zeker waardevol.

Een fantastische challenge met diepgang, uitdagingen en inzichten!"

Liesbeth - fysiotherapeut

"Ik vind de inhoud zeer consistent en hij heeft een duidelijke visie waar ik me heel goed in kan vinden. Duidelijk waar hij vandaan komt.De stacks zijn fantastisch. Heel fijn middel. Soms een beetje lastig door de vraagstelling, maar heel plezierig om je gedachten te ordenen. De audio en the game zitten prima in elkaar. De 4e begint nu, dus daar kan ik niet over oordelen.Uiteraard zijn er dingen die ik ook wat minder vind, maar verder heel tof, en ik ben vastberaden om het af te maken.

Ik zou deze challenge aanbevelen aan iedereen die sturing zoekt in zijn leven en om het maximale uit het leven te halen. Een ieder die wil LEVEN in plaats van leven" 

Christian Bos - Fysiotherapeut

Ik heb me ingeschreven voor de Wake Up Warrior Challenge, omdat ik af wil van mijn onzekerheid, perfectionisme, uitstelgedrag en blokkades. Ik liep bovendien vast in de gevolgen van alles wat ik als kind geleerd had en vond op eigen kracht geen manier om daar verandering in te brengen.   

 

Met de Trigger Point Reset Methode lukte het mij om van de pijn af te komen die mij 22 jaar lang belemmerde en daar was ik zo enthousiast over dat de WUW Challenge een logische volgende stap leek. Ik wist niet wat me te wachten stond of waar ik mee geconfronteerd zou worden, maar schreef mij ondanks al mijn twijfels toch in.   

 

De eerste week was echt de grootste uitdaging, maar nu ik de laatste week “gehaald” heb ben ik enorm trots op mezelf. Ik durf me nu al kwetsbaarder op te stellen, ik geef geen “afgezwakte mening” meer, maar mijn ongecensureerde mening en ik twijfel veel minder aan mezelf. In plaats van me altijd af te vragen wat een ander denkt, denk ik nu: wat denk IK echt??  

 

De Challenge is heel goed opgebouwd. Gaandeweg het programma voelde ik mezelf groeien en tot inzichten komen die ik eerder niet had. In de uitnodiging stond: “Dit is typisch zo'n ding waar je achteraf spijt van krijgt als je het niet doet.” Met wat ik tijdens deze challenge geleerd heb kan ik dat alleen maar beamen.  

Hella Moody