Bekijk nu deze video over de #1 oorzaak
van chronische pijn en triggerpoints

VÓÓR RESET PROGRAMMA: "Jarenlang had ik al flink last van een hernia in mijn onderrug, met uitstraling/tintelingen in mijn been. Ondanks fysiotherapie, osteopathie, chiropractie, massage, dry needling en bindweefselreflexzone therapie en zelfs een cortocosteroide spuit, liep ik nog steeds met constante pijn en spendeerde ik grote delen van de dag op mijn rug."

NA RESET PROGRAMMA: "Mijn rugpijn is echt helemaal voorbij. Dus gelukkig niks meer aan het handje. Ik ben enorm blij. Ook de tips en adviezen die ik van Tim kreeg zijn onbetaalbaar geweest voor mijn persoonlijke ontwikkeling! 😉 Onvoorstelbaar hoeveel kennis Tim in huis heeft! Ik ben zelf nu ook 4 weken volop aan het groenten-smoothieen. Eetpatroon ook helemaal omgegooid. Voel me echt honderdduizend keer beter. Zelfs mijn ADD is echt 70-80% verminderd. Dat is echt heel veel winst. Ontzettend op de goede weg!"

René van der Zouwen - Ondernemer

Ben je ondernemend, ambitieus, leergierig, open minded, positief ingesteld en wil je door mij begeleid worden in het aanpakken van deze oorzaak? Wellicht is het Individuele RESET Traject dan wel wat voor jou.