Veelgestelde vragen
(in ontwikkeling)

                                       

VOORAFGAAND AAN HET WEBINAR - Aanmelden / betalen

Het aanmelden lukt niet. Wat kan ik doen?

1) Check of alle verplichten velden (met een *) ingevuld zijn
2) Zorg dat het vakje' Ik ga akkoord met de aankoop, de door mij ingevulde gegevens en de algemene voorwaarden' aangevinkt is
3) Check of alle ingevulde gegevens kloppen Ondervind je nog steeds problemen met aanmelden? Stuur dan een mail naar meghan@triggerpoint-therapie.nl met een korte beschrijving van waar in het proces het mis gaat. Let op: zonder beschrijving van het probleem word je aanvraag NIET in behandeling genomen.

Ik heb heb een geslaagde betaling gedaan voor het webinar maar ik heb geen bevestiging ontvangen. Wat nu?

1) Check of de bevestiging in de ongewenste mail / SPAM terecht gekomen is. Gebruik je Gmail? Check dan ook even de 'reclame' map.

2) Zie je nog steeds geen bevestiging? Mail dan direct naar: meghan@triggerpoint-therapie.nl

Het komt regelmatig voor dat de aanmelding is gedaan met een verkeerd e-mailadres. Wij kijken dit na en zorgen ervoor dat de bevestiging alsnog verstuurd wordt.

Voor wie is het webinar geschikt?

De training richt zich op zowel patiënten als professionals. Je hoeft dus geen behandelaar te zijn om met het webinar mee te kunnen doen.

Kan ik de technieken uit de training toepassen op mezelf?

Ja. De training is hoofdzakelijk bedoeld voor jezelf, maar er zitten ook een paar video's in die je kunt toepassen op een ander.

Het lukt mij niet om de betaling te voldoen.

- Check of alle verplichten velden (met een *) ingevuld zijn
- Zorg dat het vakje' Ik ga akkoord met de aankoop, de door mij ingevulde gegevens en de algemene voorwaarden' aangevinkt is
- Check of alle ingevulde gegevens kloppen Ondervind je nog steeds problemen met aanmelden. Stuur dan een mail naar meghan@triggerpoint-therapie.nl met een korte beschrijving van waar in het proces het mis gaat.

Ik woon in België. Kan ik mij aanmelden voor het webinar?

Jazeker. Let erop dat je België selecteert bij 'Land'. Heb je een onderneming in België? De btw bij onze Belgische klanten wordt automatisch verlegd wanneer ze zowel hun bedrijfsnaam als een geldig btw-nummer invullen. Zorg er bij het invullen van het btw-nummer voor dat BE voor het btw nummer staat, zonder spatie. Voorbeeld: BE0000.000.000

Mijn bedrijf is gevestigd in België. Wordt de btw automatisch verlegd?

De btw bij onze Belgische klanten wordt automatisch verlegd wanneer ze zowel hun bedrijfsnaam als een geldig btw-nummer invullen. Zorg er bij het invullen van het btw-nummer voor dat BE voor het btw nummer staat, zonder spatie. Voorbeeld: BE0000.000.000

                       

                                       

TIJDENS HET WEBINAR - Storingen / Techniek

Wordt het (live) webinar ondertiteld?

Nee, het webinar wordt niet ondertiteld.

De video uit het webinar loopt vast / blijft hangen / blijft zwart. Wat nu?

1) Kijk op welke minuut de video blijft hangen. 2) Refresh het browser. 3) Spoel door en probeer het opnieuw. Tip: Kijk je het webinar op je telefoon of op de laptop?
Het advies is om het webinar te kijken op de laptop en hierbij Google Chrome te gebruiken.

Ik wil de video's overslaan maar dan blijft het webinar hangen. Wat kan ik doen?

1) Verwijder alle cookies 2) Open het webinar in een incognito Google Chrome scherm.

Het webinar start niet vanzelf. Wat kan ik doen?

Als het webinar niet vanzelf start zie je in het beeld een 'play' knop staan. Klik hierop om het webinar te laten starten.

Kan ik het webinar tussentijds pauzeren / terug- of verder scrollen?

Ja dat kan. Onderin het beeld kun je een play/pauze knop en scrollbalk zien wanneer je hier met je muis overheen gaat. Hiermee kun je het webinar pauzeren en/of scrollen.

Het webinar loopt iedere keer vast. Ook als ik op play druk.

1) Refresh het browser 2) Spoel door naar waar je gebleven bent en probeer het opnieuw. Tip: Kijk je het webinar op je telefoon of op de laptop?
Het advies is om het webinar te kijken op de laptop en hierbij Google Chrome te gebruiken.

Ik hoor het geluid dubbel.

1) Zorg dat de microfoon uitstaat. 2) Zorg dat het webinar maar in één vensten openstaat.

Er gaat technisch iets mis dat niet hierboven beschreven staat. Kunnen jullie helpen?

1) Refresh het browser. 2) Check de internetverbinding. Tip: Kijk je het webinar op je telefoon of op de laptop? Het advies is om het webinar te kijken op de laptop en hierbij Google Chrome te gebruiken. Kom je er nog steeds niet uit? Mail dan naar: meghan@triggerpoint-therapie.nl

     

                                       

NA AFLOOP VAN HET WEBINAR - Herhaling / replay

Kan ik het webinar terugkijken?

Na afloop van het webinar krijg je automatisch de replay per mail toegestuurd. Hier hoef je niets voor te doen. Je kunt het webinar 30 dagen terugkijken. Ook met de oranje button 'naar webinar' uit de eerdere bevestigingsmails kun je het webinar na afloop terugkijken.

Moet ik de herhaling van het webinar verplicht in één keer afkijken?

Nee dat hoeft niet. De herhaling van het webinar gaat verder bij waar je gebleven bent de eerstvolgende keer dat je de uitzending weer opent. LET OP: voor het live webinar heb je wel maar één keer de kans en mogelijkheid om deze live te zien.

Ik heb de herhaling/link niet in mijn mail ontvangen. Wat kan ik doen?

1) Check of de bevestiging in de ongewenste mail / SPAM terecht gekomen is. Je kunt zoeken op: 'Webinar gemist' 2) Ook met de oranje button 'naar webinar' uit de eerdere bevestigingsmails kun je het webinar terugkijken.

Ik kan niet live bij het webinar aanwezig zijn. Wat nu?

Je krijgt na afloop van het live webinar automatisch per mail de herhaling toegestuurd. Hier hoef je niets voor te doen. Je kunt het webinar 30 dagen terugkijken.

Hoelang blijft de herhaling van het webinar beschikbaar?

30 dagen

Kunnen jullie mij video's en/of beeldmateriaal uit het webinar los toesturen?

Nee, de filmpjes zijn alleen los te bekijken nadat je deel hebt genomen aan één van de TRM praktijk trainingen, zoals het 3-daagse retraite. We willen voorkomen dat de technieken los worden gezien van de bijbehorende mind-body coaching uit de Methode.

De kijktijd van 30 dagen is voorbij. Is het mogelijk dat de kijktijd verlengd wordt?

Het is helaas niet mogelijk om de kijktijd van de replay te verlengen.
Wel is het mogelijk om tegen betaling de training opnieuw te volgen. Hierna heb je weer de mogelijkheid om 30 dagen terug te kijken. Om je in te schrijven voor de training ga naar: www.triggerpoint-therapie.nl

Kan ik het webinar opslaan?

Nee. Het is niet mogelijk om het webinar op te slaan.

       

                                       

OVERIGE VRAGEN

Ik ben patiënt en wil een individueel behandeltraject aangaan. Wat is de eerste stap?

Vraag via https://triggerpoint-therapie.nl/behandelaars/ een gratis adviessessie aan met één van onze erkende TRM behandelaars. Tip: Kijk hierbij naar de persoon die jou het meest aanspreekt, in plaats van degene te kiezen die qua locatie het meest geschikt is. Tijdens een TRM behandeltraject hoef je gemiddeld maar 3 x te komen. Hierdoor is de reisafstand eigenlijk nooit de bepalende factor.

Ik wil TRM behandelaar worden. Wat is de eerste stap?

Vraag via https://triggerpoint-therapie.nl/opleiding een gratis adviessessie aan. De eerste training die je volgt dat is het 6 weekse voorbereidende programma + de bijbehorende 3-daagse TRM Retraite.

Zijn er TRM therapeuten in België of Limburg aanwezig?

Op dit moment zijn er geen erkende behandelaars die volgens de gehele Triggerpoint Reset Methode werken in Limburg en België. Gelukkig hoef je gemiddeld maar 3 x te komen, waardoor de reisafstand eigenlijk nooit de bepalende factor is.

Wat kost een individueel TRM traject voor patiënten?

Een behandelvoorstel pas worden opgesteld na een inventarisatie van jouw klachten + doelstellingen. Indicatie voor een GEMIDDELD, grondig traject: op basis van 20 uur werk door de behandelaar verdeeld over 6 weken: tussen de €1.000,- en €3500,-

Ik heb weinig financiële middelen, zijn er voor mij ook opties?

Ja, de meeste behandelaars bieden ook laagdrempelige / verkortte trajecten aan die voor iedereen haalbaar zijn. De eerste stap blijft een gratis adviesgesprek aanvragen. Vaak is een traject zelfs helemaal niet nodig en/of kan je worden doorverwezen.

                                                                                            

                        

Trapezius webinar volgen? Meld je direct aan!

Algemene kijktips webinar

Klik in je bevestigingsmail op de oranje knop voor toegang tot het webinar of de replay

De Oranje knop in de bevestiginsmail leid je naar het webinar. Met deze knop kun je ook de herhaling bekijken. 

Gebruik Google Chrome

Maak bij voorkeur gebruik van 'Google Chrome' tijdens het kijken van het webinar. Zo heb je de minste kans op technische storingen.

Gebruik een desktop / laptop ipv telefoon of tablet

Gebruik bij voorkeur een laptop ipv mobiele telefoon of tablet bij het afspelen van het webinar. Zo haal je het meeste kwaliteit uit de training en verklein je de kans op technische ongemakken.

Start het webinar niet vanzelf? 

Klik op de 'play' knop in het scherm als het webinar niet vanzelf start. Het webinar gaat zich nu afspelen.

Gratis screening met

een erkende TRM behandelaar?

Triggerpoint Reset Methode Behandelaar worden?