arrow_drop_up arrow_drop_down

Veelgestelde vragen
(in ontwikkeling)

                                   

Veelgestelde Vragen n.a.v. Trapezius Webinar

Waar vind ik een therapeut die volgens de Triggerpoint Reset Methode werkt?

Alle erkende behandelaars die werken volgens de Triggerpoint Reset Methode zijn te vinden via https://triggerpoint-therapie.nl/behandelaars . Je kan via het bijbehorende contactformulier een GRATIS intake / adviesgesprek van 45 minuten aanvragen.

Kan ik nog een herhaling van dit trapezius / monnikskapspier webinar zien?

Ja, je kan momenteel opnieuw via https://triggerpoint-therapie.nl/trapezius-webinar een 'on-demand' versie aanvragen. Dit wil zeggen dat je het webinar op ieder gewenst moment kan starten. Zorg dus dat je er klaar voor zit!

Wat zijn de kosten?

Een behandelvoorstel pas worden opgesteld na een inventarisatie van jouw klachten + doelstellingen. Indicatie voor een GEMIDDELD, grondig traject: op basis van 20 uur werk door de behandelaar verdeeld over 6 weken: tussen de €1.000,- en €3500,-

Zijn er ook opties voor mensen met weinig financiële middelen?

Ja, de meeste behandelaars bieden ook laagdrempelige / verkortte trajecten aan die voor iedereen haalbaar zijn. De eerste stap blijft een gratis adviesgesprek aanvragen. Vaak is een traject zelfs helemaal niet nodig en/of kan je worden doorverwezen.

Welk traject zou ik moeten volgen als ik ook TRM behandelaar wil worden?

Vraag via https://triggerpoint-therapie.nl/go een gratis selectie gesprek aan met TRM Coach Milou. De eerste training die je volgt dat is het 6 weekse voorbereidende programma + de bijbehorende 3-daagse TRM Retraite.

Is het (trapezius) filmpje ook los beschikbaar?

Nee, de filmpjes zijn alleen los te bekijken nadat je deel hebt genomen aan één van de TRM praktijk trainingen, zoals het 3-daagse retraite. We willen voorkomen dat de technieken los worden gezien van de bijbehorende mind-body coaching uit de Methode.

Zijn er ook therapeuten in Limburg en België?

Op dit moment zijn er geen erkende behandelaars die volgens de gehele Triggerpoint Reset Methode werken in Limburg en België. Gelukkig hoef je gemiddeld maar 3 x te komen, waardoor de reisafstand eigenlijk nooit de bepalende factor is.

                               

Gratis screening met

een erkende TRM behandelaar?

Triggerpoint Reset Methode Behandelaar worden?