Online workshop Nek/Trapezius blijvend laten ontspannen!

Tijdsduur: +/- 5 uur (30 dagen toegang)
Investering: €47- incl. btw

Incl. printbaar werkboek + downloadbare Emotie Reset Sessies

Tijdens de online workshop ontdek je o.a.: 

 • Wat de meeste belangrijke (onvermoede) oorzaken zijn van spanning en pijn in de nek / schoudergordel + wat je er zelf aan kan doen. 
 • Spanning of triggerpoints (spierknopen) in deze spieren ontstaat niet voor niks. Sommige van de meest belangrijke oorzaken zijn vaak NIET op de radar, zelfs niet bij de meeste therapeuten en artsen. De training bevat verschillende oefeningen waarmee je spanning van je spieren af leert halen. 

 • Wanneer je juist van deze spier af moet blijven & waarom massage, pijnstillers, kraken en dry needling onverstandig of zelfs 'schadelijk' kunnen zijn. 
 • Zwanger? Blijf dan ook van deze spier af. Realiseer je bovendien goed dat pijn en triggerpoints een SYMPTOOM zijn van iets anders. Ga je de spier masseren of dry needling doen, dan doe je dus symptoombestrijding, met alle mogelijke gevolgen van dien. In de online workshop ontdek je hier meer over. 

 • Hoe je STAP-VOOR-STAP met je handen deze spier volledig kan laten ontspannen bij een ander (zeer interessant voor je fysio/masseur/partner)
 • Tijdens dit webinar laat ik je een hele serie 'reset technieken' zien om zelfs de meest hardnekkige trapezius / monnikskapspier te laten ontspannen! Normaliter is dit alleen te leren tijdens de TRM cursus. Je kan ook het bijbehorende protocol downloaden, waarop het nog eens stap voor stap beschreven staat. 

 • Welke klachten/symptomen triggerpoints in je nek, hals, hoofd en rug direct, maar ook indirect kunnen veroorzaken of versterken
 • Zo zorgt alleen de monnikskapspier o.a. voor spanningshoofdpijn, maar er zijn ook nog andere vaak gemiste symptomen en andere betrokken spieren waar je wellicht in eerste instantie helemaal niet aan zou denken... Wat dacht je bijvoorbeeld van oorsuizen / tinnitus, pijnlijke of gevoelige tanden, pijn tussen je schouderbladen, tintelende armen of handen, duizeligheid of problemen met je ogen, zoals wazig zien en dubbelzien? 

 • Of dat een Triggerpoint Reset Methode (TRM) traject wel/niet bij jou past om blijvend pijnvrij te worden
 • Deze methode is compleet anders en niet te vergelijken met gewone coaching of therapie.  De TRM is niet geschikt voor iedereen. Het levert GIGANTISCH veel op, maar het vergt wel een investering wat niet door de zorgverzekering vergoedt wordt. Advies: bekijk eerst deze online workshop voordat je een gratis adviesgesprek inplant met een aangesloten coach. 

 • Hoe je stress, onbewust onderdrukte emoties, pijn en spanning uit je systeem kan krijgen
 • Met name de oefening op het eind, de audio download en het werkboek gaan je helpen om veroorzakers van spanning, pijn en stress in je leven los te laten. De speciale Emotie Reset Sessie die hier bij hoort is uniek en zeer effectief. 

  Wegens succes verlengd!
  Ruim 12.000 deelnemers gingen je voor

  null

  null

  OVER DE TRAINER

  De online workshop trainer is Neuromusculair therapeut & Mind-Body coach Tim van Orsouw. Hij is tevens de hoofdtrainer en ontwikkelaar van de Triggerpoint Reset Methode. Een methodiek om chronische pijnklachten op te lossen waar inmiddels 250+ professionals zoals manueel therapeuten, osteopaten en fysio's door hem in zijn opgeleid. 

  De afgelopen 10+ jaar volgde Tim 500+ cursussen en heeft hij talloze mensen blijvend van chronische pijnklachten af mogen begeleiden. Veel van zijn waardevolle inzichten zal hij met jou delen in deze online workshop!

  DOE JIJ OOK MEE? 

  ➡️JA IK WIL 30 DAGEN TOEGANG TOT DE ONLINE WORKSHOP (direct in de mail)


  incl. digitaal werkboek + downloadbare Emotie Reset Sessie + 30 dagen lang terugkijken. Investering: slechts €47,- incl. btw


  null

  Nog meer reacties na een eerdere editie:

  • Monique: "Ik wilde alleen even bedanken.. meer woorden zijn er denk ik niet nodig. Het was de meest indrukwekkende sessie die ik ooit heb gehad en gehoord en ik denk dat dit me eindelijk gaat helpen van mijn eeuwigdurende pijn en hartenpijn af te komen."
  • Rob K.: "Fantastisch inspirerende webinar!"
  • Ditte van E.: "Ik vond het super interessant, heel anders dan ik dacht dat het zou zijn, veel beter dan ik dacht, heerlijk holistisch! Super bedankt, veel stof om over na te denken."
  • Laila: "Bedankt, ik ben fysiotherapeut maar wil me graag omscholen!!!!"
  • Terese: "hartelijk dank voor deze bijzondere presentatie."
  • M.J. S. "Super interessant! Blij dat ik kon en mocht kijken! Geweldig om erbij te zijn!"
  arrow_drop_up arrow_drop_down