Tom van Summeren - Triggerpoint Reset Methode behandelaar (Uden)
arrow_drop_up arrow_drop_down

Tom van Summeren

(Locatie: Uden)

Fysiotherapeut, Osteopaat, Klinische-Psycho-Neuro-Immunologie (KPNI), docent Osteopathie &

& Triggerpoint Reset Methode (TRM) behandelaar

Mijn naam is Tom van Summeren. Nadat ik in 2006 mijn opleiding als fysiotherapeut heb afgerond ben ik direct begonnen aan de opleiding tot osteopaat. Ik had namelijk al snel door dat de opleiding fysiotherapie niet de oorzaak van pijnklachten aanpakte bij mijn patiënten. In de opleiding osteopathie vond ik heel veel antwoorden op de vragen die ik had en was ik in staat om mensen voor veel langere tijd en vaak sneller van pijnklachten af te helpen.

Toch bleven er nog vragen. Er bleef een groep mensen die nog steeds pijnklachten hadden die ik niet kon oplossen. Ik ben toen de opleiding KPNI therapeut gaan doen. Daarin wordt stress en emotionele oorzaken van klachten als belangrijkste gezien. Deze opleiding bracht voor mij alles samen in theorie maar in de praktijk wist ik nog steeds niet hoe ik die emoties en stress moest aanpakken.

Ik ben vervolgens in contact gekomen met Tim van Orsouw die werkt volgens de Triggerpoint Reset Methode. Dat heeft alles veranderd. Hier kreeg ik de handvaten om ook op het emotionele/stress vlak praktisch aan het werk te gaan. 

Daarnaast is deze methode een manier om zonder pijn te hebben toch van pijn af te komen. Dus geen pijnlijke behandelingen met flinke reacties in de dagen erna. Erg mooi dus.

Alle facetten kwamen nu bij elkaar. Zowel de behandeling van pijnlijke plekken in het lichaam, de rol van een gezonde voeding/leefstijl als de zeer belangrijke factor stress. We leven een hectisch leven met te weinig tijd voor onze eigen gezondheid en daar moet verandering in gaan komen zodat een pijnvrij leven ontstaat.

Het meest bijzondere was dat ik zelf al jaren kampte met een gevoel van spanning op mijn borst en vaak door mijn rug heen ging of een zeurend gevoel had in de onderrug. Dankzij deze methode heb ik persoonlijk ervaren dat deze klachten op te lossen zijn. Ik kan nu pijnvrij door het leven, heerlijk toch!


"Ben je ook benieuwd hoe het is om pijnvrij door het leven te gaan?
Mijn missie is om jou dat te laten ervaren"
- Tom van Summeren

Selectiecriteria:

 • Heb je al lange tijd rugpijn, nek of schouderpijn waar je niet vanaf komt?
 • Heb je steeds weer die terugkerende (sport)blessure?
 • Zijn er geen “echte afwijkingen” gevonden in het lichaam?
 • Helpen meerdere korte losse behandelingen niet?
 • Ben je gemotiveerd om er blijvend vanaf te komen?
 • Sta je open voor een nieuwe aanpak?
 • Wil je de beste behandeling op maat voor jou?

Wat kun je verwachten?

 • Een traject van 4-6 weken waarin ik jou de handvaten geef voor de oplossing van je klachten
 • Een complete aanpak: behandeling van je pijnlijke plekken, leefstijl en voedingsadvies, aanpak van stressfactoren
 • Twee kortere sessies van 2 uur en een reset dag waar alle facetten aangepakt worden
 • Ben je gemotiveerd en getriggerd neem dan contact met mij op voor een gratis adviesgesprek door op de knop te drukken op deze pagina

Gratis adviessessie inplannen met Tom?