Sigrid Sneijders
arrow_drop_up arrow_drop_down

Sigrid Sneijders
(Locatie: Hillegom)

Klassiek homeopaat, massagetherapeut, NLP Practitioner & Triggerpoint Reset Methode behandelaar.

Al jaren was ik op zoek naar werk dat mij voldoening gaf en waarbij ik iets kon betekenen voor mensen. Ik deed een massageopleiding en ben een praktijk aan huis gestart. De praktijk liep vanaf het begin goed, maar ik merkte dat lichamelijke klachten vaak niet alleen kwamen. Meestal gingen ze gepaard met een emotionele disbalans of waren er emotionele gebeurtenissen of stress voorafgaand aan de klacht geweest. Om daar meer mee te kunnen doen deed ik de opleiding tot klassiek homeopaat. 

Toch had ik nog het idee dat ik een stukje informatie miste. Toen de Triggerpoint Reset Methode op mijn pad kwam, dacht ik: Dit is het puzzelstukje dat ik nog nodig heb om mensen echt goed te kunnen helpen. Tenminste, zij helpen zichzelf, dat is het grote verschil. 

En dat kun jij ook! Ik help je begrijpen hoe je dat kunt doen, zodat je in de toekomst niet meer afhankelijk hoeft te zijn van een therapeut. Pijn oplossen in plaats van symptomen bestrijden. Hoe klinkt dat, 1x echt investeren in jezelf in plaats van je leven lang behandelingen ondergaan, medicijnen nemen en er mee leren leven? 

Wat kan de Triggerpoint Reset Methode voor jou doen? Je leert kritisch te kijken naar jezelf, waardoor je gedrag en je manier van denken veranderen, je relaties verbeteren, je wordt positiever, je leert waar je pijn vandaan komt en hoe je jezelf pijnvrij krijgt.

Of ik zelf ervaring heb met chronische klachten? Jazeker. Mijn klachten zijn verdwenen op het moment dat ik de juiste hulp kreeg, openstond voor andere inzichten en stopte met mezelf allerlei onzin te vertellen. 


Vrijblijvende intake inplannen?

Klik dan hieronder op 'Ja, ik wil een adviesgesprek aanvragen'. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om te bespreken of je in aanmerking komt voor een telefonisch adviesgesprek en om te bepalen of dit traject voor jouw klachten geschikt kan zijn."


Gratis adviesgesprek met 

Sigrid inplannen?