Training Schouderklachten Blijvend Oplossen

Kijk de online training (2.5 uur) incl. video met direct toepasbare handgrepen 30 dagen lang onbeperkt

Investering: €17,- incl btw (Normaal €27,-). Tijdsduur

Tijdens de training ontdek je: 

 • Wat de meeste belangrijke (onvermoede) oorzaken zijn van spanning en pijn in de schouder (en dat zijn NIET de triggerpoints)
 • Spanning of triggerpoints (spierknopen) in deze spieren ontstaat niet voor niks. Sommige van de meest belangrijke oorzaken zijn vaak NIET op de radar, zelfs niet bij de meeste therapeuten en artsen. 

 • Wanneer je juist van deze spier af moet blijven & waarom massage, pijnstillers, kraken en dry needling onverstandig of zelfs 'schadelijk' kunnen zijn. 
 • Realiseer je goed dat pijn en triggerpoints een SYMPTOOM zijn van iets anders. Ga je de spier masseren of dry needling doen, dan doe je dus symptoombestrijding, met alle gevolgen van dien. In het webinar ontdek je hier meer over. 

 • Voor professionals: hoe je STAP-VOOR-STAP toch met je handen de schouder volledig kan laten ontspannen bij een ander (zeer interessant voor je fysio/masseur/partner)
 • Tijdens dit webinar laat ik je een hele serie 'reset technieken' zien om zelfs chronische schouderklachten op te lossen! Normaliter is dit alleen te leren tijdens de TRM cursus.

 • Welke klachten triggerpoints in en rondom de schouderspieren direct, maar ook indirect kunnen veroorzaken of versterken
 • Zo zorgt deze spier o.a. voor spanningshoofdpijn, maar er zijn ook nog andere vaak gemiste symptomen waar je wellicht in eerste instantie helemaal niet aan zou denken... 

 • Of dat een Triggerpoint Reset Methode (TRM) traject wel/niet bij jou past om blijvend pijnvrij te worden
 • Deze methode is compleet anders en niet te vergelijken met gewone coaching of therapie.  De TRM is niet geschikt voor iedereen. Het levert GIGANTISCH veel op, maar het vergt wel een investering wat niet door de zorgverzekering vergoedt wordt. Advies: bekijk eerst dit webinar voordat je een gratis adviesgesprek inplant. 

  OVER DE TRAINER
   

  Het webinar wordt gegeven door: Tim van Orsouw, voormalig pijnpatiënt, Neuromusculair therapeut, Mind-Body coach & Marketing trainer voor praktijkhouders.

  De afgelopen 10+ jaar volgde hij 450+ cursussen en heeft hij honderden mensen blijvend van chronische pijnklachten af mogen helpen. Enkele van de meest waardevolle inzichten zal hij met jou delen in dit webinar!

  Tim tevens de ontwikkelaar en hoofdtrainer van de Triggerpoint Reset Methode (TRM).

  BEKIJK DE TRAINING 30 DAGEN ONBEPERKT

  Advies: bekijk de training meerdere keren. Iedere keer zal je nieuwe dingen ontdekken en betere resultaten boeken. 


  ➡️ DIRECT DE TRAINING BEKIJKEN


  Investering: €17,- (Normaal €27,-)

  Heb je vragen? Bekijk hier de veelgestelde vragen

  arrow_drop_up arrow_drop_down