Hardnekkige schouderklachten (incl. frozen shoulder) oplossen

Online Masterclass
Tijdsduur: +/- 1.5 uur

Investering deelname:  Slechts 17,-

Direct in de mail (Incl. de herhaling 365 dagen terugkijken)

null

null

Tijdens de sessie ontdek je: 

 • Wat de meeste belangrijke (onvermoede) oorzaken zijn van spanning en pijn in de schouder (en dat zijn NIET de triggerpoints)
 • Spanning of triggerpoints (spierknopen) in deze spieren ontstaat niet voor niks. Sommige van de meest belangrijke oorzaken zijn vaak NIET op de radar, zelfs niet bij de meeste therapeuten en artsen. 

 • Wanneer je juist van deze spier af moet blijven & waarom massage, pijnstillers, kraken en dry needling onverstandig of zelfs 'schadelijk' kunnen zijn. 
 • Realiseer je goed dat pijn en triggerpoints een SYMPTOOM zijn van iets anders. Ga je de spier masseren of dry needling doen? Dan doe je dus symptoombestrijding, met alle gevolgen van dien. In de masterclass ontdek je hier meer over. 

 • Voor professionals: hoe je STAP-VOOR-STAP toch met je handen de schouder volledig kan laten ontspannen bij een ander (zeer interessant voor je fysio/masseur/partner)
 • Tijdens deze masterclass laat ik je een hele serie 'reset technieken' zien om zelfs chronische schouderklachten op te lossen! Normaliter is dit alleen te leren tijdens de PRM Wonderhanden cursus of retraites.

 • Welke klachten triggerpoints in en rondom de schouderspieren direct, maar ook indirect kunnen veroorzaken of versterken
 • Zo zorgt deze spier aan de achterkant (infraspinatus) o.a. voor pijn diep aan de voorkant van de schouder, maar er zijn ook nog andere vaak gemiste symptomen waar je wellicht in eerste instantie helemaal niet aan zou denken... 

 • Of dat een Pijn Reset Methode (PRM) traject (als patiënt) of opleiding (als prof) wel/niet bij jou past
 • Deze methode is compleet anders en niet te vergelijken met gewone coaching of therapie.  De PRM is alleen voor ambitieuze mensen met een open geest. Het levert GIGANTISCH veel op, maar het vergt wel een investering wat niet door de zorgverzekering vergoedt wordt en/of waar geen accreditatie voor is. Advies: bekijk eerst deze masterclass voordat je een gratis adviesgesprek inplant. 

  OVER DE TRAINER
  null

  De live masterclass wordt gegeven door: Tim van Orsouw, de founder van de Pijn Reset Methode en voormalig neuromusculair therapeut. 

  De afgelopen 15+ jaar volgde hij 500+ cursussen en heeft hij honderden professionals opgeleid in de methode, en heeft hij duizenden mensen blijvend van chronische pijnklachten af mogen helpen. Enkele van de meest waardevolle inzichten zal hij met jou delen in deze sessie!

  null  BEKIJK DE TRAINING 365 DAGEN ONBEPERKT

  Advies: bekijk de training meerdere keren. Iedere keer zal je nieuwe dingen ontdekken en betere resultaten boeken. 


  ➡️ DIRECT DE ONLINE MASTERCLASS BEKIJKEN

  Investering: Slechts €17,-

  PS. Deze online masterclass is zowel geschikt voor professionals als voor 'patiënten'.


  Ben je professional en wil je graag zo holistisch mogelijk werken, levens veranderende impact maken bij je cliënten, sneller en duurzamer resultaat boeken, minder administratie, beter beloond worden en een betere balans tussen werk- en privé? Dan is ons Pijn Reset Methode Blueprint Coaching programma + één van onze retraites mogelijk precies wat je nodig hebt! 

  null