Pim Heijmans

(Locatie: Maastricht)

Orthomoleculair Therapeut, Holistisch Life Coach, Functional Movement Trainer &

Triggerpoint Reset Methode practitioner

Hallo! Mijn naam is Pim Heijmans en ik zal je laten zien waarom ik als coach en als mens geloof in de Triggerpoint Reset Methode. 

Ik ben 32 jaar oud en heb een bachelor in Business, woon samen met Tes mijn verloofde, onze zoon Liam en onze hond Luna in Ulestraten, Zuid-Limburg. 


Hardwerkende sportman

Als kind was ik erg druk en liep over van energie. Ik heb een enorme passie voor bewegen en beweegpatronen. Sporten deed ik dan ook veel, voetbal, tennis en atletiek. Ik had een enorme drive om overal steeds beter in te worden en te zijn. Verliezen was geen optie. Mijn ouders kwamen beiden uit de sport en werkten hard in hun eigen sportonderneming. 


Pleasende, Leefstijl Ondernemer

Als ondernemer wilde ik vooral succesvol zijn voor de buitenwereld. Ik begon te werken in het bedrijf van mijn ouders, waarna ik het later overnam met mijn compagnon. De angst om te falen zorgde ervoor dat ik mijn leven volledig in het teken zette van zo hard mogelijk werken. Het enige dat ik belangrijk vond was dat de mensen om mij heen zich goed voelden en goed over mij dachten. Dat ik een soort schoolvoorbeeld was van een succesvolle, gezonde ondernemer.


Chronische Rugklachten

Toen ik 23 was ging het fout, het harde pushen van mijzelf en het liegen tegen mezelf leidde tot een soort lichamelijke burn-out. Ik kreeg last van ontzettende pijnklachten in mijn been en werd na een half jaar van ellende geopereerd aan een hernia in mijn lage rug. Na de operatie begon de rugpijn en deze heeft vanaf dat moment mijn leven gedefinieerd. 

Afleiden van mijn leugens, boosheid en zelfbeeld

Als iemand mij vroeg in die periode: Wat vind jij nou echt leuk om te doen? Dan kon ik daar niet echt antwoord op geven. Ik had een leeg gevoel en voelde ook niet echt meer. Mijn frustratie en boosheid vanwege mijn rug en het niet vinden van de oplossing om van de pijn af te komen speelde mij parten. Mijn routine in deze periode was: Hard werken, Social Media, Gamen, Roken, Drinken, Sporten en Porno kijken. Al deze afleiding strategieën leidde mij af van mijn rugpijn en deze rugpijn die was er vanwege mijn zelfbeeld en de leugens die ik mijzelf en anderen hierover vertelde. 


Vrijheid

Na een zoektocht naar vermindering van de pijnklachten over de afgelopen 10 jaar ben ik in aanraking gekomen met tal van therapieën. De focus van al deze therapieën waren lichamelijk. Geen enkele lichamelijke therapievorm heeft mij geholpen over de lange termijn in het verminderen van mijn pijn.

Toen kwam Triggerpoint Reset Methode op mijn pad en sindsdien ben ik overtuigd dat het ontstaan van pijn mentaal is. Een groot gedeelte van mijn pijn verdween, terwijl ik niet eens werd aangeraakt. Er kwamen tal van emoties omhoog die ik niet verwerkt had: boosheid, haat, verdriet, woede, angst en onzekerheid. Toen ik deze begon te verwerken werd mijn pijn minder. 

"De Triggerpoint Reset Methode heeft mijn leven voorgoed veranderd en dit kan ook voor jou."
- Pim Heijmans

Take Control

De Triggerpoint Reset Methode heeft mijn leven veranderd! Wil jij dit ook? Met mijn ervaring als therapeut, personal trainer, leefstijlcoach, ondernemer en ervaringsdeskundige kan ik je leiden naar een gelukkig en pijnvrij leven.  


Wil jij ook:

 • Pijnvrij kunnen sporten
 • Pijnvrij kunnen genieten van jouw leven
 • Zelf de regie van jouw leven in handen nemen
 • Gelukkig zijn
 • Stressvrij leven
 • Jezelf ontwikkelen
 • Jezelf energiek voelen

Ben jij:
 • Bereid om in jezelf te investeren
 • Bereid om er vol voor te gaan.
 • Jouw gezondheid op de eerste plaats te zetten
 • Ondernemend
 • Gemotiveerd om er NU iets aan te doen

null


Ben jij klaar voor echte verandering? 

Vraag dan hieronder jouw GRATIS adviesgesprek aan door op de gele knop te drukken en het contactformulier in te vullen. 

Wie weet werken we binnenkort samen eraan om terug het pijnvrije leven te bekomen waar jij al jaren van droomt!


Gratis adviessessie inplannen met Pim?