OPDRACHT 04

PERMANENT HEALING

1) Maak een Audible.com account aan 

Bekijk voordat je het Audible.com account aanmaakt eerst de instructievideo hiernaast. Het is namelijk belangrijk dat je een Audible.com account aanmaakt, in plaats van de .co.uk versie.
(Bij veel computers redirect de website in eerste instantie namelijk naar automatisch naar de .co.uk versie, ook als je .com hebt ingetypt) 

MAAK VIA DEZE LINK EEN ACCOUNT AAN.

Audible.com is een dienst van Amazon, waarmee je tegen betaling luisterboeken kunt beluisteren. 

Wanneer je voor het eerst een premium plus account aanmaakt krijg je gratis één credit waarmee je één luisterboek kunt beluisteren. Deze credit kun je gebruiken voor ‘Back Pain Permanent Healing’.

Let op: er komt in de opleiding nog een tweede audioboek opdracht voor. Dit audioboek wordt op een later moment toegestuurd. Het is om deze reden nog belangrijk dat je een .com account hebt aangemaakt.

nullnull

2) Laat weten of je begonnen bent met luisteren. 


Het audioboek is verkrijgbaar via VIA DEZE LINK (dit is dezelfde link als net). Je kan hier kosteloos een proefabonnement afsluiten en daarbij een audioboek selecteren.3) Maak een Groei Reset Formulier

(Deadline staat in e-mail)

Tip / Aanrader: Maak de inhoud van je formulier eerst in een .word document en kopieer-plak 'em daarna pas in het formulier. Mocht er technisch iets misgaan dan heb je altijd zelf nog een kopie.