Milou van Kranen
(Locatie: Almere)

Massagetherapeut, MindBody coach &
Triggerpoint Reset Methode behandelaar, 

"Mijn naam is Milou van Kranen en ik was na vele jaren ervaring als massagetherapeut op zoek naar iets nieuws, een behandelmethode waarmee ik echt het verschil kon maken en mijn cliënten van hun klachten en pijn af te helpen. Mijn jarenlange zoektocht is nu uitgekomen bij de Triggerpoint Reset Methode.

Na enkele jaren ervaring in de sportbranche ben ik in 2008 gestart met een opleiding tot sportmasseur. Sinds mijn kennismaking met het vak heb ik mijzelf constant uitgedaagd en ben ik vele opleidingen blijven volgen om mijn cliënten steeds beter te kunnen helpen. Hiermee heb ik over de jaren een succesvolle praktijk met een bomvolle agenda opgebouwd. Vele jaren heb ik onwijs genoten (en nog steeds) om mijn clienten ontspannen en verlicht van hun klachten bij mij de praktijk uit te zien lopen.

Maar er bleef altijd iets knagen. Er was een groep cliënten die ik niet kon helpen. Cliënten die van de ene naar de andere therapeut uiteindelijk op de pijnpoli in het ziekenhuis belanden of zelfs in de ziektewet. Hoe help ik deze mensen en hoe voorkom ik dat de klachten weer terugkomen?

Hoe kan ik nu echt het verschil maken? Is het mogelijk om pijnvrij te zijn?

Persoonlijk mocht ik niet klagen, vond ik. Net als de rest van Nederland had ik wel vaak pijn in mijn nek en schouders, lage rugklachten, regelmatig hoofdpijn/migraineklachten. Ik had nooit genoeg energie om de dag door te komen en s'avonds plofte ik uitgeput op de bank met een bord pasta voor de TV want gezond koken of sporten zat er echt niet meer in. Maar dat is normaal met een eigen bedrijf en in deze drukke maatschappij waar zoveel van je verwacht wordt, toch?


Toen kwam ik in aanraking met de Triggerpoint Reset Methode van Tim van Orsouw: er ging een nieuwe wereld voor mij open! Ik heb de ware oorzaak achter vele pijnklachten mogen ontdekken. Met de reset-technieken heb ik mijn eigen klachten kunnen oplossen waardoor ik nog meer kan genieten van het leven en nog steeds even hard kan werken en sporten zonder klachten te ontwikkelen.

Vrijheid is voor mij altijd heel erg belangrijk geweest: vrij om te bewegen, vrij van zorgen en vrij om alles te doen wat ik wil.

Na mijn eigen ervaringen met de Triggerpoint Reset Methode heb ik het mijn missie gemaakt om andere mensen ook te bevrijden van hun nek- en lage rugklachten.

Wil jij ook ervaren hoe het is om met zoveel vrijheid door het leven te gaan? Pijnvrij en zonder bewegingsbeperkingen kun je met meer energie weer lekker gaan sporten, dansen en spelen met je kinderen. Dit traject is geen zogenaamde 'quick fix' maar permanente oplossing voor vele klachten. Ontdek jouw grenzeloze capaciteiten in een gezond lichaam.

Er is geen pijn nodig om pijn op te lossen!

De behandeltechnieken uit de Triggerpoint Reset Methode zijn zonder pijnlijke massage, eindeloze oefeningen, naalden of manipulaties zoals kraken. Met juist zachte technieken lossen jouw spanningsklachten op als sneeuw voor de zon.

Vrijblijvende intake inplannen?

Stuur dan een aanvraag via deze website en kom in aanmerking voor een telefonisch adviesgesprek om te bepalen of dit traject voor jouw klachten geschikt zijn."

"Dit traject is geen zogenaamde 'quick fix' maar permanente oplossing voor vele klachten" - Milou van Kranen

Wil jij: 

  • Een permanente oplossing voor je langdurige / chronische pijn? 
  • Ondernemend ingesteld?
  • Wil nu eindelijk van je klachten af komen?
  • Wil nu in actie komen?
  • Wil je weer vertrouwen in je eigen lichaam hebben?
  • Wil weer de energie hebben om volop in het leven staan?

En ben je: 

  • Ondernemend?
  • Openminded?
  • Sportief?
  • en/of Gevoelig (HSP)?


Milou van Kranen (rechts) als co-trainer in maart '18. 

Gratis adviessessie inplannen met Milou?