Lisa Bastiaansen - Triggerpoint Reset Methode behandelaar - Den Haag
arrow_drop_up arrow_drop_down

Lisa Bastiaansen

Regio: Den haag e.o (werkzaam in heel NL)

Sportzorgmasseur & Triggerpoint Reset Methode behandelaar

Wat goed dat je vandaag een andere weg bent ingeslagen en deze site hebt gevonden! Je hebt waarschijnlijk behoorlijke pijnklachten, waar je al te lang mee loopt en wil daar heel, heel graag van af! Daar wil ik graag voor zorgen en jou daarmee helpen!

Om chronische pijnklachten op te lossen zijn, naast deze actie van vandaag, twee belangrijke dingen nodig:

1) je wilt echt van je pijn af en 

2) je staat open om naar jezelf te kijken

Je hebt er nl. niets aan om naar anderen te wijzen als het gaat om jouw pijn. Zelfs zogenaamd afwijkende structuren in je lichaam hoeven geen reden te zijn voor jouw pijn, zoals een hernia of versleten gewrichten of het ontbreken van menisci in je knie! 

We leren steeds die link te leggen, maar de oorzaak van pijn líjkt een oud bewaard 'geheim'. De oorzaak ligt in een prachtig werkend mechanisme van het lichaam. Het zet negativiteit aan de kant en zorgt ervoor dat je door kunt gaan met wat je allemaal wil doen. Als er op een gegeven moment een teveel aan deze onderdrukte, negatieve energie ontstaat, zoekt het afleiding ergens in je lichaam. Het uit zich in de vorm van pijn.

Die opgebouwde negativiteit komt vaak door het langdurig opkroppen van dagelijkse sores, zorgen hebben om iets of iemand, ergernissen, .... Of erger; het niet luisteren naar jezelf. Dat wegstoppen gebeurt vanzelf, en het is alsóf we daar geen invloed op hebben.

Het lichaam heeft, behalve pijn, meerdere afleidingsmanouvres om vervelende zaken in het leven te onderdrukken. Zoals een kriebeltje als je liegt, misselijkheid bij het zien van iets wat je beslist niet wilt eten of... tics! Ik leg je graag uit hoe dat fysiek zit.

Gelukkig is er een zeer effectieve methode om die onbewust opgeslagen negativiteit aan te pakken.

En daar help ik je nou mee. Tijdens een traject van behandelingen en opdrachten zal je binnen 3 weken zien dat je al grote stappen hebt gemaakt. Naast dat ik je zelfstandig aan het werk zet, zorg ik voor een mechanische reset van alle belemmerende triggerpoints, de pijnlijke plekken.

Nog eens 3 weken later voel je je een beter mens, voor jezelf en de mensen om je heen, maar vooral: Pijn vrij!! Want, je hebt het signaal dat voor pijn zorgt stopgezet en, onder controle!

Ik heb het geluk gehad dat ik deze Reset Methode van Tim tegenkwam voordat ik allerlei cursussen op het gebied van sportmassage ging doen, om vervolgens toch weer tegen het zelfde probleem aan te lopen, namelijk; het niet definitief kunnen oplossen van een klacht.

Een intensieve studietijd volgde, met mijn gewenste resultaat: Oorzaak aanpakken en oplossen.

Mijn missie is deze kennis wereldkundig te maken en zo mensen, waar dan ook ter wereld, een nieuwe (pijn)vrije start te geven. Daarom zal ik altijd blijven studeren, om mijn cliënt, waar dan ook, de beste kwaliteit te kunnen bieden.


"Nog eens 3 weken later voel je je een beter mens, voor jezelf en de mensen om je heen, maar vooral: Pijn vrij!!"- Lisa Bastiaansen

Momenteel behandelt Lisa door heel Nederland. De behandeling is echter niet voor iedereen weggelegd 


Je moet er energie in willen steken en naar jezelf willen kijken. Verder ben je:
# positief ingesteld,
# open minded en
# zeer ondernemend!


Maak nu een afspraak wanneer je:

  • Klaar bent met het inleveren van levenskwaliteit
  • Klaar bent met het inleveren van werkprestaties (inkomsten/omzet)
  • Je de weg in wilt slaan naar een pijnvrij bestaan

Lisa samen met Harry na afloop van de mentor-class in mei 2018.


Als je hulp kunt gebruiken, laat het weten en vraag een gratis adviessessie aan via deze pagina.

Gratis adviessessie inplannen met Lisa?