LETTERLIJK LAST-MINUTE DEAL!

Online QuickStart + Live RESET Dag op zaterdag 2 april 2022

Let op: dit last-minute aanbod is alleen geldig tot maandag 21 maart 2022 om 12.00 uur (of tot uitverkocht). 

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Wat krijg je?

QuickStart Triggerpoint / Pijn Reset Methode cursus, volledig verzorgd!

Zie dit programma als een soort gecomprimeerde, zeer toegankelijke versie van de Pijn Reset Methode opleiding, met zoveel mogelijk waarde in zo'n kort mogelijke tijd. 


Start programma: maandag 21 maart 2022
Locatie QuickStart = Online (eigen tijd indelen) 
Locatie RESET Dag op 2 april 2022 met groep = Retraitecentrum Venwoude in Lage Vuursche (Provincie Utrecht)

Trainingstijden RESET Dag: 10.00-21.30u (incl. lunch & diner)

Wat zeggen anderen over de methode?
"Geniaal effectieve technieken met verbluffende resultaten" - Kinesist/Fysio Ralf de Roeck 

"Dit is de nieuwe standaard in Europa" - Osteopaat Bart Creemers

"Van 40.000 naalden per jaar, naar nul" - Sportfysiotherapeut Alex Parengkuan


Trainer: Tim van Orsouw (+ co-trainers)

307+

Professionals opgeleid in de Triggerpoint / Pijn Reset Methode

14.256+
(betalende) Online workshop deelnemers
512+
Trainingen en cursussen gevolgd (door trainer Tim)
16+
Jaar ervaring als praktijkhouder

Gebruik maken van deze eenmalige kans?

Beste collega, gaat dit over jou...?

Je hebt o.a. interesse in de methode, omdat je effectieve hands-on ‘reset technieken’ wilt leren voor het deactiveren van pijn en triggerpoints, beter dan dry needling of triggerpointmassage.


Als het mogelijk zou zijn, zou je graag uitgebreid de tijd willen kunnen nemen voor je cliënten zonder dat je op de klok hoeft te kijken, zodat je zo diep kan gaan als nodig is. 

Je vind een holistische, allesomvattende aanpak belangrijk. Je zou het liefst zo min mogelijk aan symptoombestrijding doen en willen focussen op het aanpakken van de oorzaak. 


Van niet iedereen met wie je nu werkt, krijg je energie. Je zou het liefst willen werken met leuke cliënten waar je wél energie van krijgt, zodat je thuis ook nog energie over hebt. 


Je hebt het gevoel dat er soms nog een puzzelstukje in je toolbox ontbreekt om optimaal of blijvend resultaat te boeken.*

*vooral bij langdurige of hardkennige klachten zoals 'whiplash', hoofdpijn, fibromyalgie, CANS, a-specifieke rugpijn en verschillende soorten schouderklachten.

Investeer in jezelf, en...

 - Dompel jezelf onder in de kracht van de methode, voor slechts een kleine investering
 - Oefen onder begeleiding van ervaren trainer Tim van Orsouw + co-trainers met direct toepasbare 'reset' technieken, zodat je er direct mee aan de slag kan in je praktijk;  

- Ervaar zelf het effect van emotie-reset coaching, waarmee je de daadwerkelijke oorzaak van de meeste soorten pijn leert aanpakken; 

- Laat je inspireren door de mogelijkheden om je droompraktijk te creëren, volledig onder je eigen voorwaarden

Volg je de methode en/of mij (Tim) al langer?

Mogelijk volg je mij of de Triggerpoint Reset Methode (tegenwoordig Pijn Reset Methode) al een tijdje, maar is het er nooit van gekomen om daadwerkelijk aan te melden voor de cursus. 


Je had hier destijds goede redenen voor om het nog niet te doen. Misschien was je al bezig was met een andere opleiding, had je een tijdelijk gebrek aan investeringsruimte,  of had je het gewoon te druk en was het gewoon niet het juiste moment.

Overweeg echter dat als je dit nu leest, dat je meer dan 'gewone' interesse hebt in het leren toepassen van deze methode. Je weet al lang of dat je het ooit wilt gaan doen of niet.


Mijn ervaring met reeds honderden cursisten, maar ook met de net-niet cursisten, is dat hoe langer je wacht, hoe meer je misloopt. Daarom wil ik je uitnodigen om bij jezelf te voelen of dat het tijd is voor de volgende stap met je praktijk.

Realiseer je ook: het komt eigenlijk nooit echt goed uit. Er is altijd wel wat.

Sterker nog... 

- Juist als je het te druk hebt, dan kan je deze training uitstekend gebruiken, want je leert hoe je meer tijd vrij je agenda kan krijgen door op een slimmere manier te werken;
- Juist als je te weinig investeringsruimte hebt, dan is het noodzakelijk om toch een manier te vinden om in dit soort training te kunnen invsesteren, zodat je jouw verdiencapaciteit gaat vergroten.
- Juist als je al een andere opleiding volgt, dan is dat alleen maar een mooie aanvulling. Ter info: ik volgde zelf iedere week gemiddeld 2 dagen training, er volgde meestal 3 tot 5 opleidingen tegelijkertijd. Dat dat excuus telt niet meer ;-)
- Juist als je hoofd ergens anders naar staat, zoals een echtscheiding, overlijden of ziekte van een dierbare, gezinsproblematiek, verhuizing, ziekte of pijn, dan gaat deze training enorm helpen om de balans te herstellen.

Het addertje: waarom zo goedkoop? 

Deze training is in principe kosten-dekkend en bevat iets minder individuele begeleiding vergeleken met de reguliere opleiding. Voor mij is dit een investering en tegelijkertijd een experiment. In plaats van dat ik geld geef aan Facebook Advertenties, investeer ik nu direct in het leveren van waarde voor jou. Ik ben er namelijk van overtuigd dat je enthousiast gaat raken over de kracht van de methodiek, en dat je in dat geval hier na afloop verder in wilt leren. Indien we beiden voelen dat dit bij je past, dan hoop ik dat je de volgende stap mag gaan zetten en uiteindelijk de volledige methode komt leren. 

Help jij ons mee om Nederland pijnvrij te krijgen?