Joyce van Gelder

(Locatie: Vlissingen)

Holistische fysiotherapeut, Orthopedische revalidatie 4 xT methode, echografist, resonantietherapeut, Triggerpoint Reset Methode practitioner.

Mijn naam is Joyce van Gelder en ik ben de trotse eigenaar van Fysiotherapie To the Core. Ik heb van jongs af aan te maken gehad met onverklaarbare gezondheidsklachten. Omdat ik naar oplossingen zocht die de reguliere gezondheidszorg mij niet kon bieden, ben ik zelf op zoek gegaan. Hierdoor kreeg ik een fascinatie voor het menselijke lichaam. Dit motiveerde me om fysiotherapie te gaan studeren. Tijdens mijn eerste jaren als fysiotherapeut vroeg ik me regelmatig af of mijn behandelingen het verschil maakten. Gingen de klachten over omdat er tijd overheen ging of hielp de therapie? Ik wist het niet.


De start van de TRM reis

Na verschillende opleidingen te hebben gedaan die me als behandelaar in staat stelden het lichaam als geheel te behandelen zag ik direct resultaat. Mijn patiënten knapten snel op. Ik was in mijn nopjes.


Maar toch bleef er nog iets knagen: Hoe kon het dat er een groep mensen opknapten, maar dat ik ze toch steeds met andere klachten terugzag? Of bij die die groep chronische patiënten waarbij de klachten maar niet overgingen? Mistte ik iets?

En toen kwam het triggerpoint reset traject op mijn pad: De missing link. Oftewel de rol van het zenuwstelsel. Bij chronische pijn hebben we in veelal de meeste gevallen te maken met een overprikkeling daarvan. Die overprikkeling kan vele oorzaken hebben.  Als we de oorzaken willen aanpakken is een compleet andere aanpak nodig. 


De ommekeer

Sindsdien heb ik veel mensen die al jaren bij mij kwamen, omdat de klachten steeds terugkwamen, met dit traject kunnen helpen. Ik zie ze niet meer terug, omdat de nieuwe aanpak hen hielp om blijvend van hun klachten af te komen.


Ook ik ben het levende bewijs dat dit traject werkt. Ik ben van mijn vage klachten af, voel me krachtiger, energieker en gezonder dan vroeger. Dit is de short cut voor de tientallen jaren van onderzoek om mezelf te helpen. Nu krijg ik de kans om jullie dit ook aan te bieden.


"Ik ben het levende bewijs dat dit traject werkt. Ik ben van mijn vage klachten af, voel me krachtiger, energieker en gezonder dan vroeger. Dit is de short cut voor de tientallen jaren van onderzoek om mezelf te helpen"
- Joyce van Gelder

Wanneer ben jij bij mij aan het goede adres?


  • Je gunt jezelf een pijnvrij leven.
  • Je wilt jezelf niet meer futloos en moe voelen.
  • Je wilt veranderen.
  • Je wilt een blijvende oplossing.
  • Je begrijpt dat jij zelf het werk moet doen, maar je kunt wel iemand gebruiken met de kennis en ervaring om je daar doorheen te coachen
  • Je wilt een totaalpakket dat geheel aansluit op jouw situatie.


Spreekt dit je aan?
Vraag dan via onderstaande gele button een vrijblijvend adviessessie in. Ik ga graag met je in gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we bepalen of dit iets voor jou is. 
null
Gratis adviessessie inplannen met Joyce?