Wil jij de beste kwaliteit leveren aan je patiënten & je praktijk een boost geven, zonder jezelf daarbij weg te cijferen?  

Dan is het 2-daagse Triggerpoint Reset Methode seminar: "Jouw ideale praktijk" wat voor jou. Bekijk nu de onderstaande video:

Je bent een gepassioneerd, bekwaam therapeut.


Je bent ambitieus en een specialist die zichzelf continu ontwikkelt in zijn vakgebied. Je bent leergierig. Je zoekt altijd naar manieren om je patiënten op de beste manier te helpen. Je hebt daarvoor al diverse cursussen en opleidingen gevolgd. Je werkt in je eigen praktijk, al dan niet met personeel.

Je bent trots op je praktijk
. Je boekt uiteraard al leuke resultaten en je patiënt tevredenheid is hoog. Je bent geen starter meer en je bent klaar voor ‘the next level’. 

Toch zit er iets niet helemaal lekker…

Soms heb je het gevoel dat je aan een plafond zit.


Je wilt er doorheen. 

Alleen hoe en wat, dat weet je niet precies. Je werkt hard, misschien wel te hard. Je realiseert je steeds beter dat je dit niet nog jaren vol gaat houden.

Je wilt meer vrijheid, onafhankelijk zijn van zorgverzekeraars en verwijzers, je wilt het liefst uitsluitend werken met patiënten waar je energie van krijgt en die net als jij gecommitteerd zijn, maar als je eerlijk bent klinkt dat al te mooi om waar te zijn. 

Je wilt voldoende tijd zodat je hen de beste service kan leveren.

Jij staat voor kwaliteit en je wilt werken onder JOUW voorwaarden.  Toch merk je in de praktijk dat dit vaak tegenvalt, omdat:

VS

 1. Je te weinig tijd hebt of 'krijgt'?
 1. Patiënten hun oefeningen niet doen?
 1. Je het gevoel hebt dat je toch bepaalde kennis of vaardigheden mist?
 1. Patiënten niet extra willen betalen als het niet vergoed wordt?
 1. Je niet iedere patiënt uitgebreid kan voorbereiden?
 1. Jij jezelf anders (nog meer) moet wegcijferen?
 1. Je ook nog een gezin of hobbies hebt?
 1. Patiënten vaak niet altijd helemaal transparant en eerlijk zijn?
 1. Bang bent dat je patiënten wegjaagt als je echt eerlijk/confronterend advies zou geven?
 1. Niet volledig je eigen “ding” kan of mag doen?
 1. Je niet altijd de juiste patiënten hebt waar jij het best en het liefst mee werkt?
 1. Of gewoon te veel tijd kwijt bent aan administratie?

JOUW ideale praktijk, JOUW voorwaarden!

asd

"Mijn naam is Tim van Orsouw, neuromusculair therapeut, mindbody & businesscoach en bedenker/trainer van de Triggerpoint Reset Methode.

Samen met mijn partner Anne Quaars organiseren wij op donderdag 1 maart + vrijdag 2 maart een SUPER GAAF, 2-daags Triggerpoint Reset Methode seminar die je niet wilt missen.

Anne is auteur van het boek 'Experttips voor nooit meer concurrentie' en werkt als merkstrateeg en businesscoach.

Samen helpen wij jou als ambitieuze therapeut om bijzondere resultaten te boeken bij je patiënten, je omzet significant te verhogen en niet alleen je praktijk en ook de rest van je leven naar een nieuw level te brengen."


Met de juiste informatie, vaardigheden, strategie en acties is dit ook mogelijk voor jou.

Hoe zou het zijn als je in 2018 straks:

 • Zeer dankbare patiënten aantrekt en hen blijvend van chronische klachten afhelpt?
 • Op korte termijn een volle agenda kan hebben met toegewijde patiënten?
 • Een praktijk of aanbod hebt waar niet of nauwelijks concurrentie voor is?
 • Pijn & triggerpoints kan elimineren met zachte, simpele technieken?
 • Je 200% tot 1000% hogere tarieven kan vragen die passen bij de resultaten die je boekt?
 • Onafhankelijk bent van zorgverzekeraars en verwijzers?
 • Snel en met simpele technieken een optimaal ingedeelde agenda krijgt?
 • Zelf 100% bepaalt hoe je behandelplan en behandelduur er uitziet?

Zou je dit graag willen, maar weet je nog niet concreet hoe je dit voor elkaar kan krijgen?

Dan ben je van harte welkom op ons volledig nieuwe  

TWEE-DAAGSE Triggerpoint Reset Methode seminar: 

"Jouw ideale praktijk" op 1&2 maart in Baarn.

Tijdens het seminar leer je o.a. 

Hoe je triggerpoints direct kan deactiveren met nieuwe 'reset technieken' 

Door de fascie soms heel zacht en simpel op de juiste manier neuroreflectoir te beïnvloeden, verdwijnen direct ook de triggerpoints. Als je bijv. palpeert op een triggerpoint, terwijl je tegelijkertijd ook sensoren in de huid, de pees, de fascie, het wervelniveau, het sclerotoom of de antagonist beïnvloed, dan zal je zien dat het triggerpoint vaak direct ontspant. Hier hoef je dus niet herhaaldelijk voor te gaan masseren of naalden / dry needling te gebruiken. Tijdens dit seminar zal je minstens twee direct toepasbare 'reset technieken' leren en oefenen op elkaar.  

Hoe je een constante stroom aan 'ideale' patiënten creëert waarmee het fijn is om te werken. 

Niet iedereen met fysieke klachten en een pinpas, creditcard of zorgverzekering is bij jou aan het juiste adres, toch? Maar heb jij de luxe om misschien wel 80-90% van je patiënten door te verwijzen?

Met behulp van de juiste marketing acties is het mogelijk om ruim voldoende aanvragen te krijgen, zodat je daadwerkelijk kunt kiezen met wie je wel en met wie je niet gaat werken. Realiseer je dat niet iedere patiënt bij jou aan het juiste adres is. Als je dus echt het beste wilt voor je patiënten, dan zal je letterlijk de patiënten die jij het best kan helpen er uit moeten filteren en de rest naar een collega moeten sturen, toch?

We maken hierbij gebruik van de 80/20 regel, waarin 20% van je PR acties zorgt voor 80% van het resultaat. Direct meer omzet en investeringsruimte, dat willen we dat je krijgt tijdens dit seminar!

Hoe je een unieke, onafhankelijke praktijk creëert waarin jij de regels bepaalt en waar geen concurrentie voor is.

Tijdens het seminar maak je kennis met de UNIEK-methode van mijn vriendin: auteur, businesscoach en merkstrateeg Anne Quaars. Ze leert je hoe je jouw unieke expertise vol een plek geeft in je praktijk en de patiënten aantrekt die daarbij passen. 

Overweeg: je wilt gewoon simpelweg niet concurreren met de therapeut of masseur op de hoek, of met de letterlijk tienduizenden collega's die ook 'fysiotherapie' , 'massage' , 'dry needling', 'manuele therapie', etc. aanbieden. 

Een nieuwe, verbeterde manier waarop je jouw patiënten optimaal kan helpen met de expertise die je al in huis hebt. 

Je hebt meer in huis dan dat je waarschijnlijk zelf denkt. Tijdens het seminar ontdek je de dingen die voor jou als professional zo vanzelfsprekend zijn dat je ze vergeet te benoemen, maar voor je patiënten enorm van waarde zijn. En vervolgens: hoe je jouw expertise om kan zetten tot een lucratief businessmodel waarmee je jouw patiënten daadwerkelijk optimaal van dienst kan zijn, zonder jezelf weg te cijferen.

De Triggerpoint Reset Methode is hier een mooi voorbeeld van. In deze methode werken we zo holistisch mogelijk. Kennis over o.a. mindbody/psychologie, stress, ademhaling, voeding, bewegen, training, ergonomie, business en mindset worden gecombineerd met allerlei vormen van (nieuwe) triggerpoint technieken in een model waarin de patiënt en het resultaat centraal staat. 

Wat de onvermoede #1 oorzaak is van de meeste triggerpoints, chronische rugpijn, hoofdpijn en schouderklachten en wat je er aan kan doen. 

Pijnstillers of een operatie zijn zelden de oplossing bij chronische pijn. Het behandelen van triggerpoints, kraken en het doen van oefeningen echter ook niet. Het zenuwstelsel is namelijk grotendeels verantwoordelijk voor die overmatige spanning op de fascia en de spieren. Vaak gaat dit ook gepaard met een vasoconstrictie, waardoor er o.a. sneller verzuring en zuurstoftekort optreedt, met alle gevolgen van dien voor de nocisensoriek. 

Als je als therapeut geen idee hebt hoe je de oorzaak hiervan kan identificeren en kan elimineren, dan ben je dus hoofdzakelijk bezig met symptoombestrijding in plaats van met een holistische aanpak waarin je de kern van het probleem gaat oplossen. 

Diep van binnen weet je wat er moet gebeuren... • Jezelf en je familie op #1 zetten en jezelf niet wegcijferen;

 • Afscheid nemen van patiënten die hun oefeningen niet doen, of die continu de verantwoordelijkheid buiten zichzelf leggen;
 • Meer en/of langere pauzes nemen om scherp te blijven;
 • Langere, meer holistische consulten geven voor optimaal resultaat;
 • Wellicht in de ochtend lekker sporten en pas later beginnen met patiënten;

 • Taken waar je niet in excelleert uitbesteden en controle loslaten;
 • Met je expertise, je resultaten en boodschap naar buiten treden om meer aanvragen te krijgen waar je het liefst mee werkt;

Als dit je triggert, dan ben je welkom op ons nieuwe
2-daagse Triggerpoint Reset Methode seminar op 1+2 maart:

"Jouw ideale praktijk"

Dit hoogwaardige (en eenmalig laagdrempelige) seminar is speciaal ontwikkelt voor zelfstandig therapeuten en praktijkhouders.

De investering voor een standaard ticket is: €597,- vroegboek slechts €297,- exclusief 21% btw & inclusief uitgebreide gezonde lunch, smoothies en sapjes.

Data: donderdag 1 + vrijdag 2 maart 2018

Tijden: - donderdag: 10.00-21.30u & vrijdag van 10.00-17.30u.

Locatie: Kasteel Hooge Vuursche (let op: nieuwe locatie)

Adres: Hilversumsestraatweg 14 te Baarn

"De nieuwe standaard in Europa" - cursist fysio/osteopaat Bart Creemers uit België over de Triggerpoint Reset Methode

Triggerpoints uitschakelen in een handomdraai,
zonder naalden of triggerpointmassage? Dat kan. 

Want... jij wilt niet zijn zoals alle anderen, toch?


Je bent al niet meer bezig met ‘wat je geleerd hebt op de opleiding’, je volgt niet meer de standaard richtlijnen en je merkt dat je meestal je ‘eigen methode’ toepast. Dat kan ik alleen maar toejuichen. 

Je haalt steeds meer voldoening uit het oplossen van recidiverende of chronische pijnklachten/blessures. Daar zit namelijk de uitdaging en de meeste dankbaarheid. 

Hier zit tegelijk ook je frustratie. Want waarom lukt het bij sommige patiënten wel om ze pijnvrij te krijgen, maar bij anderen niet?

Je merkt dat je regelmatig gewoon tijd te kort komt. Je zou best eens wat langere consulten willen geven. Soms heb je ook wel eens het gevoel dat je iets mist.

Ook niet van iedere patiënt krijg je energie. Sterker nog, sommigen doen nooit hun oefeningen en blijven steeds terugkomen met klachten.
Super irritant. .  

Aan het eind van de dag ben je vaak minder fit dan toen je begon.
Dit gaat niet alleen ten koste van die laatste paar patiënten, maar ook voor het thuisfront. Eerlijk is eerlijk: ergens gaat er dus iets niet goed, eens?  

Niet alleen je patiënten hebben triggerpoints, misschien jij ook wel...


Maar waarom zitten ze er? Zou er meer of specifiekers aan de hand kunnen zijn dan alleen overbelasting, 'gewoon' stress, voedingstekorten of slechte ergonomie? 

En... als er een beter alternatief zou zijn voor triggerpointmassage en/of dry needling, zou je dit dan willen leren?

Als je antwoord 'ja' is, dan raad ik je aan om nu direct je stoel te reserveren als je dat nog niet gedaan had. 

Reserveer hier je stoel


WIE ZIJN DE TRAINERS?

1) Tim van Orsouw - Neuromusculair therapeut, coach 
& trainer van de Triggerpoint Reset Methode

Mijn naam is Tim van Orsouw (1987). Sinds 2007 heb ik een triggerpoint-therapie praktijk, gestart tijdens mijn 1e jaar op de fysiotherapie opleiding.

Eind 2014 liep ik tegen een burnout aan met mijn praktijk in Amsterdam. Met een bomvolle agenda, een wachtlijst van 4 maanden, meer dan fulltime werken, 2 dagen per week cursus en klantenservice tot in de late uurtjes zat ik vast in een onmogelijke situatie.

Totdat ik het roer omgooide. Ik stopte met mijn praktijk, zegde mijn appartement op en vertrok voor twee maanden naar Bali.

Terug in Nederland had ik bijna niks meer. Geen huis, geen praktijk én geen geld... Wat ik wel had was een dwangbevel, een uniek idee, een hoop kennis/ervaring, laptop, telefoon en een draagbare massagetafel...

Met dit idee, de Triggerpoint Reset Methode, verdiende ik in één week €14.950,- . Ik kwam bij de mensen thuis, en behandelde ze een hele dag: de RESET Dag. Inmiddels is dat concept verder uitgebouwd. Tijdens het seminar vertel ik je hier meer over.

Inmiddels zijn we 3 jaar verder en:


 • Heb ik met de Triggerpoint Reset Methode een onvergelijkbaar aanbod gecreëerd, zonder concurrentie en ben ik onafhankelijk van zorgverzekeraars of verwijzers.
 • Boek ik uitstekende, blijvende resultaten met mijn patiënten doordat ik ruim de tijd voor ze heb en omdat ze alle oefeningen doen en adviezen opvolgen.
 • Werk ik uitsluitend met ideale, 100% gecommitteerde patiënten en cursisten die ik uitstekend kan helpen.
 • Volgde ik in totaal meer dan 400 cursussen, en kon ik alleen al in 2017 voor meer dan €40.000,- investeren in cursussen en coaching zodat ik mijn cliënten steeds het beste kan blijven bieden.
 • Kan ik per maand €20.000 tot €30.000,- omzet halen uit patiënten als ik daar voor kies.
 • Zijn mijn high-end cursussen voor therapeuten steeds snel uitverkocht en zijn kan ik selectief zijn in wie ik wel/niet toelaat. 


Graag bespaar ik je mijn jarenlange trial en error en laat ik je direct zien hoe jij jouw expertise ook om kan zetten in een dienst waar jouw ideale patiënten op zitten te wachten. 

Waarom? Zelf heb ik jarenlang onnodig chronische pijn gehad. Het voelt nu als mijn plicht om de miljoenen mensen in Nederland met chronische pijn op een natuurlijke, holistische wijze te helpen aan een (pijn)vrij en inspirerend leven wat hoopgevend is voor anderen. 

Sinds 2018 houd ik me 'full-time' bezig met het opleiden van therapeuten en behandel ik alleen nog VIP patiënten op zeer exclusieve basis. 

2) Anne Quaars - Merkstrateeg, business coach & auteur
van het boek 'Experttips voor nooit meer concurrentie'

Mijn naam is Anne Quaars (1987). Ik ben merkstrateeg, gecertificeerd business coach en auteur van het boek 'Experttips voor nooit meer concurrentie.'

Dagelijks help ik enthousiaste zelfstandige trainers, coaches, adviseurs en therapeuten zoals jij met een creëren van een onvergelijkbaar aanbod en uniek(e) positie in de markt en het aantrekken van de klanten die bij JOU passen. Zodat jij je patiënten of klanten op de best mogelijke manier kan helpen en zelf uitstekend verdient.

Ik ben er van overtuigd dat iedere ondernemer het in zich heeft om een uniek bedrijf te bouwen. Wat er vaak nog mist is het besef hoeveel je van nature al in huis hebt en de kennis/vaardigheden om dit om te transformeren naar een lucratief bedrijfsconcept.

Dit is precies waar ik je tijdens het seminar meer over ga vertellen. Ik help je om naar boven te halen waar jouw waarde nog meer zit en hoe je dit omzet in een lucratief aanbod waar zowel je ideale klant of patiënt als jijzelf bij floreren.

 • 12+ jaar ervaring in strategische marketing & communicatie
 • Adviseerde jarenlang managers, directies, ondernemers bij complexe communicatie- en marketingvraagstukken.
 • Werkte met talloze bureaus en bedrijven in marketing, communicatie en creatieve industrie samen.
 • Gecertificeerd Higher-level business coach
 • Coach, trainer, adviseur, spreker, auteur, creatief strateeg
 • Oprichter De Beeldstrateeg
 • Eigenaar Branding Business School
 • Auteur van 'Experttips voor nooit meer concurrentie' – Positioneer jezelf onnavolgbaar met de UNIEK-methode en trek de klanten aan die bij jou passen. 
"Mijn grootste passie is om mensen boven zichzelf uit te laten stijgen."

Dus.... wil jij ook:

 • Ruim voldoende tijd voor iedere behandeling?
 • Werken met patiënten die al hun oefeningen doen?
 • Patiënten die bereid zijn extra te betalen voor jouw diensten?
 • Hogere omzet halen omdat jij betere resultaten boekt?
 • Iedere patiënt optimaal voorbereiden?
 • Genoeg tijd voor jezelf en je privéleven?
 • Dat je patiënten je waarderen om je eerlijke adviezen?
 • Volledig je 'eigen ding' kunnen doen?
 • Werken met patiënten waar je blij van wordt?
 • Geen onnodige tijd kwijt zijn aan administratie?


----> Kom dan in actie. 

Reserveer nu je stoel als je dat nog niet gedaan had.

De investering voor een standaard ticket is: €597,- vroegboek slechts €297,- exclusief 21% btw & inclusief uitgebreide gezonde lunch, smoothies en sapjes.

Data: donderdag 1 + vrijdag 2 maart 2018

Tijden: - donderdag: 10.00-21.30u & vrijdag van 10.00-17.30u.

Locatie: Kasteel Hooge Vuursche (let op: nieuwe locatie)

Adres: Hilversumsestraatweg 14 te Baarn

Ondernemerschap. Onafhankelijkheid & Uitzonderlijk resultaat

Het beste voor patiënten én voor jezelf

Helemaal los van belemmeringen. Los van meningen van anderen. Een stevig fundament vanuit jou. Een stevige strategie voor je praktijk. Voor je persoonlijke groei. En voor het uitdragen downlovan jouw missie.

Dit vraagt dat je kansen grijpt als je ze ziet. Dat je actie onderneemt en denkt in mogelijkheden.

We leven in een tijdperk met volop kansen.

Nooit eerder was het dankzij het internet zo gemakkelijk om nieuwe patiënten aan te trekken, om de concurrentie de baas te zijn en om vanuit het niets op korte termijn een goed gevulde, onafhankelijke praktijk neer te zetten.

Hier profiteer je echter nooit van als je alleen maar vakinhoudelijke cursussen blijft volgen... (hint)

Mis deze kans dus niet! Dit seminar is eenmalig

HÉT SEMINAR VAN HET JAAR:
"JOUW IDEALE PRAKTIJK"

Het allerbeste voor je patiënten,

onder jouw voorwaarden.

De praktijk van de toekomst is uniek, holistisch en effectief. 

Dit vraagt om een moderne en uitgesproken aanpak. Kom kennismaken en laat je inspireren. Tot snel! 

Veelgestelde vragen (deel 1/3)

Kan ik 's avonds blijven eten? 

Ja, het kasteel biedt op donderdag avond een uitgebreid gezond diner aan. Dit is inbegrepen in het VIP & Diamond ticket.

Heb je een standaard ticket en wil je mee eten? Dat kan voor €44.50pp en dient uiterlijk 8 dagen van te voren doorgegeven te worden.

Wil je vrijdag blijven eten? Dan dien je dit ook 8 dagen van te voren aan te geven. Ook dit kan voor €44.50pp. 

De lunch, koffie, thee, sapjes etc. is op beide dagen sowieso inbegrepen en zit in je ticketprijs. 
 
Meer info over tickets vindt je op de volgende pagina. 

ETEN/ DRINKEN

Ik ben (nog) student en/of in loondienst. Mag ik wel deelnemen aan dit seminar? 

Het seminar is inderdaad bedoelt voor ondernemende therapeuten. Als je echter in loondienst bent en je overweegt eventueel om voor jezelf te beginnen, dan is dit event wel uitermate geschikt. 

Waarschuwing: er bestaat een kans dat je na het seminar dusdanig geïnspireerd raakt dat je ontslag wilt nemen of je opleiding niet af maakt. 


Deelnemen is dus op eigen risico :-) 

TOEGANG / DEELNAME

Kan ik ergens in de buurt overnachten? 

Uiteraard. Het kasteel zelf heeft slechts een handvol kamers beschikbaar, maar in de nabije omgeving zijn tientallen B&B's en leuke hotels. Overnachten moet dus geen probleem zijn! 

Als je ver weg woont, is het zeker aan te raden om ergens in de buurt te blijven slapen. 

Enkele hotels in de buurt: 
- Hotel Witte Bergen in Eemnes
- Hotel Drakenburg in Baarn
- De Kastanjehof in Lage-Vuursche
- Etc. 

Bekijk voor extra opties ook airbnb.com . 

OVERNACHTINGEN

Ik kom met het Openbaar Vervoer. Is het goed bereikbaar? 

Ja, er is zowaar een bushalte 'Kasteel Hooge Vuursche'. Dat is zo'n 2 minuutjes wandelen. 
Ook 's avonds laat rijden er nog gewoon bussen. 

Wil je carpoolen? Binnenkort staat er een Facebook Event pagina online, waarin je vooraf al met elkaar kan connecten als je dat wilt. 

De link zal hier onder deze vraag verschijnen.

OV + CARPOOLEN

Veelgestelde vragen (deel 2/3)

Gaan we ook daadwerkelijk op elkaar 'reset technieken' toepassen?

JAZEKER! 
Op donderdag avond bouwen we de zaal om tot praktijkruimte met meerdere massagetafels. 


Je krijgt dan de kans om (onder supervisie van getrainde cursisten) enkele reset technieken op elkaar te gaan oefenen. 

Wellicht dat er tussendoor ook nog tijd is om praktisch aan de slag te gaan. 

Normaliter worden deze 'reset technieken' alleen getoond binnen de mentor-class en/of het jaarprogramma. Een unieke kans dus!

PRAKTIJK VS THEORIE

Ik ben al eens eerder geweest. Is het nog zinvol om te komen? 

Ze zeggen dat domme vragen niet bestaan, maar deze komt in de buurt ;-). 

Alle inhoud van deze training is sowieso weer grotendeels nieuw. Dus ook als je al een mentor-programma hebt gevolgd, of aanwezig bent geweest op het 'Nooit meer concurrentie' seminar van 28 oktober.

Bovendien is er altijd een volgend level. Als je goed hebt opgelet, dan zou je deze vraag dus nooit hoeven stellen :-)

Je kan tevens waardevol netwerken met andere cursisten en krijg je de mogelijkheid om gebruik te maken van speciale aanbiedingen. 

AL EERDER KENNISGEMAAKT

Waarom zijn de tickets zo goedkoop? Dat kan toch helemaal niet met zo'n dure locatie?  Waar zit het addertje?

Dat klopt eigenlijk ook wel. Indien het event uitverkocht is, zijn we alles bij elkaar genomen ongeveer kostendekkend. Hier hebben we voor gekozen zodat zoveel mogelijk mensen ook eens laagdrempelig kennis kunnen maken met de Triggerpoint Reset Methode. 

Bovendien leveren de nieuwe videobeelden en de verkoop tijdens het seminar zelf als het goed is weer voldoende op om van te kunnen voortbestaan. 

INVESTERING / ADDERTJE?

Veelgestelde vragen (3/3)

Hebben jullie ook Algemene voorwaarden?

De algemene voorwaarden die van toepassing zijn op het seminar zijn terug te lezen op https://triggerpoint-therapie.nl/algemene-voorwaarden/ 

Hierin staan o.a. de annulerings voorwaarden in beschreven en neem je deel op eigen risico.

Ook is het niet toegestaan om tijdens het seminar inhoudelijk audio/visuele opnamen te maken. 

Wel is het toegestaan om met toestemming van je collega foto's of filmpjes te schieten als sfeerimpressie. Het kasteel is echt een prachtige locatie namelijk om dit te doen! 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Ik kom uit België, kan ik ook een factuur krijgen zonder btw? 

Dat kan! In dat geval zullen we dat wel even handmatig moeten doen. 
Stuur dan even een e-mail naar administratie@triggerpoint-therapie.nl en laat ons weten wat voor een soort ticket je wilt: STANDAARD, VIP of DIAMOND. 

Vermeld daarbij ook je ondernemersnummer, zodat we een factuur kunnen maken waarop de BTW wordt verlegd. 

NB. deze vrijstelling geldt dus NIET voor paramedici die vrijgesteld zijn van BTW. In dat geval ontvang je gewoon een factuur vermeerderd met 21% btw. 

DEELNEMERS UIT BELGIË

Shit, ik ben verhinderd. Kunnen jullie het seminar speciaal voor mij verzetten? 

Uhmm... nee, helaas! 

Echter, als je wel graag mee had willen doen en/of serieuze interesse hebt om de Triggerpoint Reset Methode te leren, stuur dan een e-mail naar info@triggerpoint-therapie.nl en vermeld daarin je naam, e-mailadres en telefoonnummer. 

We zullen je dan op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen. 

PS. als je al een andere cursus hebt staan op die datum, overweeg dan om deze te verzetten. Je zal niet de enige zijn die dit doet. 

HELAAS VERHINDERD, ALTERNATIEF?

Ja, ik wil een ideale praktijk -->