Want... jij wilt niet zijn zoals alle anderen, toch?
Je bent al niet meer bezig met ‘wat je geleerd hebt op de opleiding’, je volgt niet meer de standaard richtlijnen en je merkt dat je meestal
je ‘eigen methode’ toepast. Dat kan ik alleen maar toejuichen.
Je haalt steeds meer voldoening uit het oplossen van recidiverende of chronische pijnklachten/blessures. Daar zit namelijk de uitdaging en de meeste dankbaarheid.
Hier zit tegelijk ook je frustratie. Want waarom lukt het bij sommige patiënten wel om ze pijnvrij te krijgen, maar bij anderen niet?
Je merkt dat je regelmatig gewoon tijd te kort komt. Je zou best eens wat langere consulten willen geven. Soms heb je ook wel eens het gevoel dat je iets mist.
Ook niet van iedere patiënt krijg je energie. Sterker nog, sommigen doen nooit hun oefeningen en blijven steeds terugkomen met klachten.
Super irritant. .
Aan het eind van de dag ben je vaak minder fit dan toen je begon. Dit gaat niet alleen ten koste van die laatste paar patiënten, maar ook voor het thuisfront. Eerlijk is eerlijk: ergens gaat er dus iets niet goed, eens?
Niet alleen je patiënten hebben triggerpoints, misschien jij ook wel...
Maar waarom zitten ze er? Zou er meer of specifiekers aan de hand kunnen zijn dan alleen overbelasting, 'gewoon' stress, voedingstekorten of slechte ergonomie?
En... als er een beter alternatief zou zijn voor triggerpointmassage en/of dry needling, zou je dit dan willen leren?
Als je antwoord 'ja' is, dan raad ik je aan om nu direct je stoel te reserveren als je dat nog niet gedaan had.