arrow_drop_up arrow_drop_down

Ilona Noordam
Locatie: Rotterdam e.o.

Massagetherapeut, Triggerpoint Reset Methode behandelaar, NLP Master Practitioner, MindBody coach

Ben jij op zoek naar een oplossing voor je chronische pijn? 

Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik ben Ilona Noordam en heb zelf 8 jaar last gehad van chronische schouderklachten. Ja inderdaad had...inmiddels ben ik hiervan verlost. 

Wil je weten hoe? 

Sinds 2013 heb ik mijn eigen praktijk in Rotterdam Alexander. Hier geef ik massages aan cliënten met en zonder pijnklachten.  

In de winter van 2009/2010 ben ik flink onderuit gegaan met de fiets en brak mijn rechterschouder.  Gelukkig geen operatie, maar langdurige fysiotherapie. 

Waren daarna mijn klachten voorbij? Nee, helaas..ik kon alle bewegingen weer maken maar had regelmatig pijn aan mijn schouder met uitstraling naar mijn arm en hand. 

En dat met name als ik veel had gemasseerd ( ik dacht op dat moment dat dit de reden was).

Ik had geaccepteerd dat “ik er maar mee moest leren leven,” “het zal altijd een zwakke plek blijven,” “er is verder toch niets aan te doen.” 

Als massagetherapeut ontwikkelde ik mij in de loop van de jaren, maar ergens gaf het me geen voldoening. Natuurlijk is het fijn als een cliënt weer blij en ontspannen de deur uit loopt met minder of geen pijnklachten.  

Maar vaak zag ik ze na een aantal weken weer terug, omdat de pijnklachten er weer waren.

Ik ging op zoek naar een meer complete oplossing en vond deze in de Triggerpoint Reset Methode van Tim van Orsouw. De totaalaanpak voor chronische pijnklachten, simpelweg omdat je ook naar de oorzaak gaat van de pijn en op deze manier pijnvrij kan worden en blijven. 

Door deze totaalaanpak zelf te ervaren heb ik geen schouderklachten meer en heb ik de tools  om het zo te houden. En nu kan en wil ik mijn cliënten ook het maximale bieden zodat ook zij pijnvrij worden en blijven. 

In een programma van 6 tot 8 weken krijg je inzicht hoe jouw denken, voelen en doen invloed hebben op jouw gezondheid en welzijn. Wat (onbewust) onderdrukte negatieve emoties te maken hebben met jouw pijn en wat je eraan kunt doen.

Je krijgt opdrachten, oefeningen, coaching en fysieke behandelingen. 

De fysieke behandeling bestaat uit het laten verdwijnen van triggerpoints (spierknopen) op een zachte, effectieve manier zonder gebruik van naalden, injecties, pijnstillers, operaties en het doen van eindeloze oefeningen.

Na het volgen van dit traject heb jij weer de regie over je eigen leven, met meer vrijheid, energie en plezier!

"Het geloof in jezelf, is je grootste kracht."

-Ilona Noordam

Wil jij? 

 • Een blijvende oplossing voor jouw pijnklachten?
 • Beter om kunnen gaan met stressfactoren?
 • Meer bewegingsvrijheid?
 • De regie over je eigen leven?
 • Beter kunnen presteren in je werk of eigen onderneming?

Herken jij jezelf in één of meerdere eigenschappen?

  • Perfectionisch
  • Pleaser
  • Zorgzaam
  • Gevoelig
  • Controlerend
  • Ondernemend


Aarzel dan niet en neem contact op voor een gratis adviesgesprek, zodat we samen kunnen bepalen of dit traject geschikt is voor jou en je eindelijk het leven kan leven zoals jij graag wilt. 


(Links: Ilona als co-trainer links tijdens de TRM
Mentor-class juni 2019)

Gratis adviessessie inplannen met Ilona?