triggerpoint reset methode

Los chronische pijn op én maak diepe impact 

op levenskwaliteit van je cliënten

Zonder zorgverzekeraars, naalden, kraken of pijnstillers...

Ik heb interesse in de laatste paar plekken!
Vorig jaar November heb ik bij jou een mentorclass (nu retraite) gevolgd en daarna de verdieping. Het heeft bij mij iets in gang gezet wat niet meer te stoppen is. Ik rook niet meer, heb al mijn angsten overwonnen ( en ik had er veel), heb meer energie, doe ook alleen nog maar wat me energie geeft, me blij maakt. Ik heb weer het roer in handen genomen van mijn leven. Mijn bedrijf is mijn droombedrijf geworden. Dank je wel.
Joyce van Gelder, fysiotherapeut & TRM behandelaar

"Jarenlang dacht ik dat het geven van losse consulten de enige optie was. Ik werkte me kapot en hield amper wat over..." ~ Bijna iedere therapeut

Beste therapeut, herken jij jezelf in het volgende?

 • Je wilt je patiënten op de best mogelijke manier helpen, zonder jezelf weg te cijferen.
 • Je wilt minder administratielast en overbodige regels.
 • Je verlangt naar meer tijd kunnen nemen voor je patiënten.
 • Je wilt werken met leuke patiënten waar je energie van krijgt.  
 • Je realiseert je dondersgoed dat je maar 1 x leeft en je wilt er het maximale uithalen.
 • Je hebt het gevoel dat er soms nog een puzzelstukje in je toolbox ontbreekt om optimaal of blijvend resultaat te boeken.* 
*vooral bij langdurige klachten zoals 'whiplash', fibromyalgie, CANS, a-specifieke rugpijn en verschillende soorten schouderklachten. 

Lees dan even verder, want dan ben je hier aan het juiste adres!

Het is niet jouw fout...

Aan je vakinhoudelijke expertise ligt het niet... maar:

 1. Je werkt momenteel in een zorgsysteem waarin het je nagenoeg onmogelijk wordt gemaakt om optimale service te verlenen. 
 2. Op de reguliere opleiding leerde je om een therapeut te worden, maar niet om een praktijkhouder/ondernemer te zijn. 

 3. Je wordt beperkt door de (te lage) tarieven die grotendeels worden bepaald door de zorgverzekeraars, of door wat 'marktconform' is. 
 4. Je maakt lange dagen en hebt nauwelijks de tijd of rust in je hoofd om 'out of the behandelcabine' te denken of om AAN je bedrijf (of droomleven) te werken. 
 5. Je hebt nooit echte training gehad in commerciële / ondernemings vaardigheden zoals marketing, positionering, tekstschrijven en sales.
 6. Veel patiënten zijn vaak niet therapietrouw en/of hebben gewoon een hoop andere problemen die ze niet vertellen, waardoor de resultaten soms ook tegenvallen. 
 7. De korte behandeltijd van 25 tot 60 min. is te kort om op een veilige manier optimale waarde te kunnen geven.

Het goede nieuws: er is wat aan te doen! 

Maak kennis met de Triggerpoint Reset Methode! 

De Triggerpoint Reset Methode is een exclusief coaching & behandeltraject van 6 weken, wat een beetje lijkt op een individuele cursus. In de methode wordt holistisch gewerkt, waarbij ook daadwerkelijke onderliggende oorzaken van de chronische klachten worden aangepakt.

"Alle facetten kwamen nu bij elkaar. Zowel de behandeling van pijnlijke plekken in het lichaam, de rol van een gezonde voeding/leefstijl als de zeer belangrijke factor stress. We leven een hectisch leven met te weinig tijd voor onze eigen gezondheid en daar moet verandering in gaan komen zodat een pijnvrij leven ontstaat." 

Osteopaat & TRM behandelaar Tom van Summeren

Lees je nog steeds? Dan is werken volgens de Triggerpoint Reset Methode wat voor jou! Want hoe zou het zijn om bovenop je huidige expertise ook nog eens: 

 • superieure technieken te leren t.o.v. dry needling om triggerpoints en pijn direct te neutraliseren in een handomdraai?
 • extra gereedschap in je toolbox te hebben om het autonome zenuwstelsel te kalmeren
 • alleen nog maar te werken met 100% therapietrouwe patiënten die bij jou en je visie passen?
 • onafhankelijk van zorgverzekeraars, verwijzers en beroepsgroepen te kunnen werken en volledig zelf de regels te bepalen?
 • zeer dankbare patiënten te hebben, omdat ze dankzij jou vrij zijn van langdurige/chronische pijnklachten?
 • elke maand duizenden euro's extra te kunnen investeren in je praktijk, expertise, persoonlijke ontwikkeling en/of gezin?

Te mooi om waar te zijn? Nope! Inmiddels hebben vele tientallen collega's bewezen dat het kan!

Interessant? Dit is wat je op korte termijn voor elkaar kan krijgen als je een open minded hebt en in actie gaat...

3 weken na de eerste training:
Hallo Allemaal! Ik ben deze afgelopen twee weken begonnen met 10 trajecten 😁!
(van €1.000,- per stuk) 
Nu heb ik er natuurlijk alle vertrouwen in dat het goed gaat komen maar ik hoef natuurlijk niet het wiel opnieuw uit te gaan vinden met jullie allemaal als geweldige voorgangers

Pim Sittrop - Personal trainer

Keihard werken en geen pauze nemen, dat was mijn leven voor ik startte met de Mentor Class, wat nu de Retraite is, van de Triggerpoint Reset Methode. Ik had constant een wachtlijst en werkte altijd onder tijdsdruk. Ik voelde geen rust om pauze te nemen. Tijdens de korte pauzes en na ‘werktijd’ was ik nog bezig met administratie. Regelmatig hield ik zelfs mijn plas op omdat ik het gevoel had dat ik geen tijd had om naar de wc te gaan!

De TRM heeft mijn leven veranderd. Ik werk alleen met mensen die super gemotiveerd zijn en de resultaten zijn vele malen beter dan in mijn vorige werk.
Ik heb nu prettige werktijden, heb pauzes waarin ik oplaad en gezond eet. Daardoor kan ik meer waarde leveren voor mijn cliënten. En, last but not least, geeft mijn werk me vervulling. “Het gaat zo veel beter met me, zowel fysiek als mentaal!” hoor ik van iedere cliënt opnieuw in zijn eigen bewoordingen. Ik kom nu met energie thuis na een werkdag.

Financieel vond ik de opleiding van tevoren een grote investering, maar die is het voor mij letterlijk en figuurlijk meer dan waard gebleken. Ik heb bijvoorbeeld in de afgelopen 10 dagen alleen al het dubbele van mijn investering in de opleiding verdiend!

Ook het vragen van ‘zo veel geld’ voor een behandeltraject vond ik in het begin moeilijk. Inmiddels weet ik dat dit bijdraagt aan het commitment, ben ik heel blij dat ik niet meer hoef te handelen naar de eisen van de zorgverzekeraars en heb ik de investeringsruimte om de opleidingen en cursussen te doen waarmee ik mijn cliënten nog beter kan helpen.

Privé heeft het ook een hoop veranderd. Door de manieren van werken aan mezelf die ik bij de TRM geleerd heb voel ik me zelfverzekerder en gelukkiger. Daarover kan je meer lezen op de website. 

Lotte Dikken - Antroposofisch fysiotherapeut

Nog meer ervaringen van collega's...

"Van 40.000+ naalden per jaar naar 0!"

"Zo'n beetje alle Dry Needling cursussen in Nederland gedaan... <...>

Na de cursus, Triggerpoint Reset Methode, heb ik mijn aanbod drastisch veranderd. Waarom zou ik iemand uit het buitenland wel een hele dag aanbieden en iemand uit Nederland niet? De resultaten zijn verbluffend. Daarom bied ik alleen nog maar 'Individuele Trajecten' aan.


Update: 2 juli 2020:
"Dankzij de Triggerpoint Reset Methode ben ik zelf pijnvrij, mijn agenda zit tot aan de zomer vol met leuke cliënten, ik werk alleen nog met de doelgroep die mij energie geeft en betalen cliënten mij €5997,- per traject"

Alex Parengkuan - Sportfysiotherapeut, Human Biomechanics specialist & Co-trainer Triggerpoint Reset Methode (Rotterdam)

"De TRM gaat verder dan je in een normale fysiotherapie-setting kunt realiseren"

Ik heb bijna 30 jaar beroepservaring als fysiotherapeut en héél véél cursussen gedaan. In de TRM komen mijn kennis over het lijf en de relatie tussen stress en lichamelijke klachten eindelijk tot uiting in anders handelen. Ik word heel blij en gelukkig van het helpen van mensen. De TRM gaat verder dan je in een normale fysiotherapie-setting kunt realiseren.

Update 2 juli 2020: 

"Ik ben heel blij met de Triggerpoint Reset Methode


Dat ik de moed heb gehad om de Triggerpoint Reset Methode als mentor-class (nu retraite) te gaan volgen is zo’n goede keus geweest! Ik ben vooral blij met de impact die ik met deze methode kan hebben op het leven van mensen met chronische pijn. Behalve pijnvrij worden, zie ik ze groeien worden ze gelukkiger, voeren ze andere gesprekken met de mensen om hen heen.


Bovendien heeft het mij veel vrijheid gegeven om te werken met wie ik wil en hoe ik het wil, heb ik mijzelf op een andere manier leren kennen, leer ik ELKE dag en groei ik persoonlijk.


Vorige maand ben ik met 5 mensen in een traject* gestart. Ik ben heel dankbaar dat ik op deze manier met mensen kan werken. Dat ik hen een poosje mag begeleiden op hun pad."

(* a +- €2800,- per stuk)

Gertrud Potveer - Fysiotherapeut  & co-tariner Triggerpoint Reset Methode (regio Enschede)

"Dit is de nieuwe standaard in Europa" 

Ik was sceptisch, maar dat was helemaal onterecht. <...> Tim brengt alles mooi samen, hij zorgt ervoor dat je doelen krijgt, dat je aan je zaak kan werken, dat je ambitie wordt gestimuleerd... maar bovenal, de technieken die hij toont, die zijn gewoon superieur.

Dit is gewoon niet vergelijkbaar. Ik heb heel veel cursussen gedaan. Heel veel leuke cursussen gedaan, met leuke mensen, met heel bekwame mensen... maar ik denk nu.... <...> Ik heb nog nooit iets gezien wat zo snel werkt. Dit is gewoon niet normaal. Dit is de nieuwe standaard in Europa. Dit zou iedereen moeten leren.

Ik ben dolgelukkig. Ik sta te popelen om te kunnen beginnen maandag en mensen onder handen te nemen.

Bart Creemers - Osteopaat (België)

Ik ben keihard geïnspireerd geraakt door het gehele traject van de business seminar tot de Triggerpoint Reset Methode mentor-class en alles wat daarbij komt kijken. De eerste trajecten lopen inmiddels en zijn voor alle partijen super leerzaam. Ochtend ritueel zit er inmiddels goed in! 

Diederik Grimbergen - fysio/manueeltherapeut & co-trainer Triggerpoint Reset Methode

Wie is de trainer? 

Mijn naam is Tim van Orsouw, de hoofdtrainer en bedenker van de Triggerpoint Reset Methode. Als jij jezelf in het profiel op deze website herkent en dus mijn ideale cursist bent, dan kan ik jou zonder enige twijfel helpen bij het bereiken van de bovenstaande ambitieuze doelstellingen. 


De status quo verslaan
Door alles wat ik heb ervaren, geloof ik er in dat er veel meer mogelijk is dan wat op dit moment de status quo is. Ik geloof er ook in dat wij als therapeuten er voor kunnen zorgen dat miljoenen mensen in Nederland op een natuurlijke manier van medicatie en langdurige pijnklachten af kunnen komen.


Zelf vroeger chronische pijn

Zo had ik vroeger zelf chronische pijn na enkele operaties aan mijn longen. Jarenlang had ik pijn, totdat ik mezelf had 'genezen' middels triggerpoint-therapie. Ik startte in 2007 vol enthousiasme een praktijk voor triggerpoint-therapie. Toch had ik het gevoel dat ik nog wat miste...

Geen dry needling & triggerpointmassage meer
Wat ooit begon met triggerpointmassage en dry needling, is inmiddels een toonaangevend, holistisch concept in het permanent oplossen van triggerpoints, rugpijn, nek- en schouderklachten, zónder naalden of pijnlijke behandelingen. 

Gestopt met losse consulten, ondanks wachtlijst

Begin 2015 stopte ik met mijn praktijk in Amsterdam, waarin ik een wachtlijst had van 4 maanden. Ik maakte vervolgens een eerste shift naar het stoppen met werken in losse sessies, en ben ik premium behandeltrajecten aan gaan bieden volgens mijn Triggerpoint Reset Methode*.


Trajecten volgens Triggerpoint Reset Methode

In 2015, 2016 en 2017 hielp ik mensen van chronische  pijnklachten af met deze methodiek. Een methode waarin o.a. voorbereidende mindbody opdrachten zaten een behandeldag bevatte van 10.00-17.00 uur, 1-op-1. Na zo'n dagen waren patiënten vaak blijvend pijnvrij! 


Meer waarde leveren = meer verdienen

Doordat ik meer waarde kon leveren en meer waardering kreeg van mijn cliënten, kon ik ook betere prijzen vragen. Sinds 2015 behaalde ik als therapeut met een eenmanszaak steeds omzetten tussen de 10.000,- en 30.000,- per maand. Die omzet investeerde ik dan weer terug in nieuwe cursussen en coaching.

Veel kunnen investeren in studie

De afgelopen 10 jaar heb ik dan ook meer dan €300.000,- van mijn omzet kunnen investeren in inmiddels zo'n 500+ verschillende cursussen, opleidingen en coaching trajecten in binnen- en buitenland. Zo vlieg ik elk jaar meerdere keren naar de VS om te leren van de besten. De meest praktisch toepasbare inzichten en vaardigheden geef ik nu door aan jou. 


Tegenwoordig alleen nog cursussen geven
In 2018 heb ik de definitieve switch gemaakt naar het 'fulltime' opleiden van therapeuten zoals jij in de Triggerpoint Reset Methode. Als trainer/coach help ik jou als ambitieuze therapeut om bijzondere resultaten te boeken bij je patiënten, je omzet significant te verhogen en niet alleen je praktijk, maar ook de rest van je leven naar een nieuw level te brengen.

Onze visie

Onze visie is o.a. dat de #1 behandeling bij pijnklachten een preventieve en natuurlijke is waarbij de daadwerkelijke oorzaken worden aangepakt, in plaats van een medicinale of operatieve of andere vorm van symptoombehandeling. Hiermee kan enorm veel geld en ellende worden bespaard.  

Nederland & België pijnvrij en bewust

De droom is dat we miljoenen mensen in Nederland & België kunnen helpen om (pijn)vrij te worden en een doelbewust leven te leiden wat inspirerend en hoopgevend is voor anderen.

Jouw volgende stap

Als dit je aanspreekt, nodig ik je bij deze uit om de volgende stap te zetten en je aan te sluiten bij deze movement. De eerste stap is je in te schrijven voor eerstvolgende 6 weekse opleiding om de Triggerpoint Reset Methode te leren. 

Dit is wat je o.a. krijgt tijdens de 10 weekse opleiding

Data 

Triggerpoint Reset Methode
Retraite: 29-30-31 oktober 2020
Start online kickstart programma: 17 september 2020


Update: 15 juli 2020: er zijn nog slechts enkele stoelen beschikbaar. Reserveer dus snel je plek.

Investering

Studiebelasting uren Kickstart +- 6 uur per week
Studiebelasting uren retraite+- 40 uur

(Totaal 76 uur SBU).

Dit programma bestaat uit vergelijkbare opdrachten en routines die een patiënt ook zou kunnen krijgen.

Wat het dan kost? Vraag een gratis advies gesprek aan voor alle details

Retraite = Inclusief overnachtingen

Dag 1: 10.00 - 22.30 uur
Dag 2: 06.00 - 22.30 uur

Dag 3: 06.00 - 19.00 uur
incl. certificaat uitreiking & borrel

Prachtige locatie

Retraite Centrum Venwoude
Vuursche Steeg 1
3749 AN Lage Vuursche

Iedere deelnemer krijgt een privé slaapkamer

Ben jij een pionier?  Op dit moment vormen 'resetters' slechts 0,25% van de markt. Pioniers zien en grijpen kansen. 
Sinds mei '17  gingen 200+ collega's je voor, waaronder: (sport)fysiotherapeuten, osteopaten, manueel therapeuten, kinesisten, massagetherapeuten, personal trainers, FP practitioners, Mylogenics practitioners, sportmasseurs, shiatsutherapeuten, dry needling specialisten, triggerpointcoaches, neuromusculair therapeuten, oefentherapeuten, bewegingswetenschappers, podotherapeuten, natuurgeneeskundig therapeuten, acupuncturisten, TuiNa therapeuten, stoelmasseurs, ayurvedisch therapeuten, TCM therapeuten, bowen therapeuten, Emmett practitioners, fasciatherapeuten, psychologen, coaches en verschillende soorten artsen. Durf 'out of the box' te denken. Er is veel meer mogelijk dan dat je nu misschien denkt! 


We hebben inmiddel ruimschoots bewezen dat het mogelijk is om:

 • een praktijk of aanbod te hebben waar niet of nauwelijks concurrentie voor is.
 • te werken met een premium behandelplan wat vooraf betaald wordt, in plaats van met (te) korte losse sessies.

Breek je vrij van de macht van zorgverzekeraars en ga weer werken onder jouw eigen voorwaarden!

Ben ik wel / niet geschikt voor deze opleiding?

De Triggerpoint Reset Methode is NIET voor therapeuten of behandelaars die:

 1. Hun praktijk meer zien als een hobby in plaats van een bedrijf.
 2. Weinig of geen ambitie hebben om zelf praktijkhouder te zijn/worden en liever ook een baan willen behouden.
 3. Tevreden zijn met gemiddelde resultaten en patiënten die niet hun huiswerk, oefeningen etc. doen.
 4. Het niet nodig vinden om zelf het goede voorbeeld te geven. 
 5. Sceptisch zijn t.o.v. natuurlijke of niet-reguliere geneeskunde en geen open mind hebben.
 6. Op het tarief van de zorgverzekeraar wil blijven zitten of willen concurreren lage prijzen.
 7. Slechts interesse hebben omdat ze coole, nieuwe triggerpoint technieken willen leren…
 8. Eerst toestemming moeten vragen aan hun partner of baas of dat ze een cursus mogen volgen.
 9. Structureel uitstel gedrag vertonen, overal 'over na moeten denken' en continu aan het twijfelkonten zijn. 

De Triggerpoint Reset Methode Mentor is WEL voor jou als je:

 • Zelfstandig therapeut en/of praktijkeigenaar bent (of binnenkort wilt worden) 
 • Een open mind hebt, leergierig bent en gelooft in de zelfgenezingskracht van het lichaam.
 • Wilt werken met leuke, 100% gecommitteerde patiënten waar je energie van krijgt.
 • Absoluut het beste wilt voor je patiënten EN voor jezelf, waaronder optimaal resultaat, meer (behandel- en vrije) tijd en investeringruimte.
 • Gretig bent om superieure alternatieven te leren ter vervanging van o.a. dry needling, fricties, triggerpointmassage, manipulaties en taping.
 • Volledig onafhankelijk van de zorgverzekeraars en verwijzingen wilt kunnen werken.
 • Vindt dat het tijd is om betaald te krijgen wat je waard bent. 
 • Als ondernemer vindingrijk en gecommitteerd genoeg bent om nu investeren in (business) training zoals deze. 
 • In staat bent om krachtige keuzes te maken 


"Ik kan aan elke therapeut die zichzelf een beetje serieus neemt en klaar is voor de volgende stap, deze cursus echt aanbevelen. Het was een waanzinnige ervaring. Ik ben zwaar onder de indruk van wat we bij elkaar hebben kunnen bereiken. ".

Milou van Kranen -  Triggerpoint Reset Behandelaar (inmiddels co-trainer)

Behoor jij tot de juiste groep? 

Ga dan nu naar het aanvraagformulier en vraag een adviesgesprek aan. Hierin ontvang je meer details zoals data, investering, onderwerpen etc.

Let op: er is veel vraag en slechts beperkte beschikbaarheid! 

START HIER DE SELECTIEPROCEDURE

Ik ontvang graag updates & relevante info, zoals de replay, waardevolle artikelen, nieuwe events etc. Afmelden kan met één klik.