Gertrud Potveer
arrow_drop_up arrow_drop_down

Gertrud Potveer 
(Oost-Nederland)

(Oedeem)fysiotherapeut met 30 jaar ervaring &
Triggerpoint Reset Methode behandelaar

"Ik help mensen met langdurige pijnklachten in 4 – 6 weken pijnvrij te zijn.

In een kort, intensief traject krijg je weer de regie over je lijf en je leven. Zodat je weer kunt sporten, werken, tuinieren en je (klein)kinderen verzorgen.

De TRM is een holistische behandelwijze, waarbij de relatie tussen Mind en Body aandacht krijgt, evenals de spanning in je spieren, die zich kan uiten in Triggerpoints en pijn.

Pijnvrij zijn geeft je de mogelijkheid het leven te leiden zoals jíj dat wilt.

Na een traject waarin je meerder opdrachten krijgt en ik je één keer zie om een volledig beeld te krijgen van je klachten plannen we een Resetdag. 

LET OP: Ik kom bij jou thuis met mijn behandeltafel en behandel je in verschillende sessies. De behandeling bestaat uit 2-3 Triggerpoint behandelsessies om de spanning in je spieren te doen smelten. Soms gebruik ik ook nog andere technieken. Daarnaast krijg je 2 sessies Mind-Bodycoaching. Een gezonde lunch geeft je lichaam de energie en bouwstoffen om optimaal te reageren op de prikkels die het krijgt.


Ervaren therapeut


Ik heb bijna 30 jaar beroepservaring als fysiotherapeut en héél véél cursussen gedaan. In de TRM komen mijn kennis over het lijf en de relatie tussen stress en lichamelijke klachten eindelijk tot uiting in anders handelen. Ik word heel blij en gelukkig van het helpen van mensen. De TRM gaat verder dan je in een normale fysiotherapie-setting kunt realiseren.

Door de opdrachten die je krijgt in de voorbereiding van de Resetdag ga je meer inzicht krijgen in het ontstaan van jouw klachten. Én tools krijgen om daar mee aan de slag te gaan. De mensen in dit traject zijn vaak al voor 50 – 80 % van hun klachten af vóórdat ze bij mij komen voor de Resetdag.

Ik word heel blij van het helpen van mensen. Mijn dag is een goeie dag als ik iemand heb kunnen helpen. Dus jouw beste resultaat maakt dat ik gelukkig wordt!"

"“De TRM gaat verder dan je in een normale fysiotherapie-

setting kunt realiseren" - Gertrud Potveer

De 'reset' methode door Gertrud is bij uitstek geschikt wanneer je:

  • Langdurige fysieke pijn of ongemakken hebt;
  • Klachten toenemen bij stress of spanningen;
  • Klachten afnemen bij warmte of ontspanning;
  • Gewone fysiotherapie niet voldoende helpt;
  • Het gevoel hebt dat de fysiotherapeut te weinig tijd voor je heeft;
  • Gewoon de beste behandeling wilt met blijvend resultaat.
  • Binnen een straal van 100km woont vanaf Enschede  

Ga voor het maken van een afspraak met Gertrud naar www.gertrudpotveer.com en/of klik op de oranje button om een gratis adviesgesprek aan te vragen.