Esther Scheffer - Triggerpoint Reset Methode behandelaar - Amsterdam
arrow_drop_up arrow_drop_down

Esther Scheffer
Locatie: Amsterdam e.o. 

Pain relief coach & Triggerpoint Reset Methode behandelaar

Mijn naam is Esther Scheffer

Sinds 2010 ben ik allround masseur in Amsterdam en omstreken. Tot op heden run ik mijn praktijk in hartje Amsterdam en rijd met mijn MassageAmbulance heel Nederland door om op festivals en allerlei evenementen met mijn fijne team van topmasseurs de bezoekers te laten ontspannen en ze weer ‘lekker los’ van de dag te laten genieten. 

Hoewel mijn werk als masseur me nog steeds enorm veel plezier brengt (het is namelijk heel erg leuk wanneer mensen dankbaar en blij de deur uit gaan), begon het toch te knagen dat mijn werk eigenlijk nooit “af” is.

Gedurende mijn loopbaan als massagetherapeut ben ik me altijd blijven ontwikkelen om de beste behandelingen te kunnen geven aan mijn cliënten. Echter ik bleef het gevoel hebben een soort “automonteur” te zijn. Even oplappen totdat er weer nieuwe klachten ontstaan waren, of “oude” klachten weer terugkeerden. Klachten werden vaak wel verlicht of verholpen, echter helemaal verdwijnen deden ze niet in alle gevallen. Ik bleef mijn cliënten met chronische- en/of langdurige klachten op regelmatige basis terug zien. Fijn voor mijn portemonnee, maar niet fijn voor mijn intentie om mijn cliënten maximaal te kunnen helpen. 

Liever los ik de klacht helemaal of nagenoeg helemaal op en zie ik mijn cliënten na mijn behandeling alleen nog maar per toeval bijvoorbeeld op een terras het glas vrolijk heffend omdat ze klachtenvrij zijn.

Frozen shoulder

Na een anderhalf jaar zelf met een frozen shoulder te hebben gelopen, kan ik met een gerust hart zeggen dat ik weet wat het is om beperkt te zijn in het vrije bewegen. 

   


Mijn werk als massagetherapeut kon ik nog wel uitoefenen, zij het met veel pijn. Ik halveerde mijn afspraken om toch nog goede behandelingen te kunnen geven aan mijn cliënten. Ik halveerde hiermee dus ook mijn inkomen. Niet fijn met een jong gezin. Mijn klachten probeerde ik te verminderen door onder andere; massages, fysiotherapie, acupunctuur, rust en zelfs met pijnstillers. Echter niets hielp.

In mijn zoektocht naar zowel nieuwe methoden om mijn cliënten goed te helpen als een oplossing voor mijn frozen shoulder, kwam ik Tim van Orsouw tegen op het internet. Tim is de grondlegger van de Triggerpoint Reset Methode. Een prachtige methode om een pijnvrij of nagenoeg pijnvrij leven te leiden. Naast het opsporen en het laten verdwijnen van triggerpoints (spierknopen) worden ook onderdrukte emoties opgespoord. Deze onderdrukte emoties worden door het brein in pijnplekken in het lichaam omgezet, zodat het brein “gewoon” kan blijven functioneren zonder belemmeringen. Een duidelijk verhaal van hoe het brein het lichaam aanstuurt.

Ik ben razend enthousiast over deze methode. Want naast het feit dat ik na het doorlopen van de training volledig van mijn frozen shoulder genezen ben, heb ik nu de tools gekregen om mijn cliënten het maximale te bieden door ze (nagenoeg) pijnvrij te krijgen en ze daarbij ook nog de handvatten mee te geven om zichzelf pijnvrij te houden.

"Liever los ik de klacht helemaal of nagenoeg helemaal op en zie ik mijn cliënten na mijn behandeling alleen nog maar per toeval"- Esther Scheffer

Ook enthousiast geworden en er klaar voor om de weg naar een pijnvrij bestaan in te slaan? 

Wil jij:

  • Vaarwel zeggen tegen jouw chronische nek-, schouder- en rugklachten
  • De regie over jouw eigen lijf weer terug
  • Weer vrij bewegen
  • Meer energie hebben
  • Zelf in staat zijn jouw lichaam pijnvrij te houden
  • Beter presteren op het werk of in je onderneming
  • Weer volop genieten van het leven

Maak dan nu een afspraak wanneer je:


  • Klaar bent met het inleveren van levenskwaliteit
  • Klaar bent met het inleveren van werkprestaties (inkomsten/omzet)
  • Je de weg in wilt slaan naar een pijnvrij bestaan


Esther in actie tijdens de mentor-class van 'mei 2018. 

Gratis adviessessie inplannen met Esther?