Gloednieuw 3-daags Business Blueprint Retraite voor therapeuten en coaches

Een inspirerend en baanbrekend all-inclusive retraite waarin je commerciële vaardigheden leert om jouw droompraktijk te realiseren, en waardoor 2023 financieel jouw beste jaar ooit wordt!

Ik heb iets MEGA GAAFS voor je

Je kan je nu inschrijven voor: een all-inclusive business retraite voor praktijkhouders, inclusief 2 overnachtingen… nagenoeg voor de kostprijs, inclusief gratis duizenden euro’s aan bonussen, zoals tot het eind van het kalenderjaar toegang tot het Pijn Reset Methode Blueprint Coaching Programma! Ben je succesvol praktijkhouder of wil je dat graag worden? Lees NU snel verder en onderneem actie, want er is maar beperkt plek.
Waarom zou je meedoen? 
  • Omdat je niet (meer) afhankelijk wilt zijn van zorgverzekeraars en door hoepeltjes wilt springen
  • Als je niks doet, je kosten alleen maar zullen stijgen terwijl je winst verdampt zeker met de huidige inflatie en energieprijzen
  • Je binnen 6 maanden tijd best maandelijks 5K extra zou willen verdienen in je praktijk, zonder harder te hoeven werken
  • Je commerciële vaardigheden als je heel eerlijk bent matig zijn, omdat je dat niet op school geleerd hebt
  • Je absoluut een solide strategie kan gebruiken om aan de allerleukste cliënten te komen die bij je passen, op een manier waar jij blij van wordt.
  • naast commerciële vaardigheden, je als bonus ook vette ‘reset handgrepen’ leert voor de schouder?

De Pijn Reset Methode 

De Pijn Reset Methode is een innovatief holistisch businessmodel voor fysiotherapeuten, artsen & coaches en het antwoord op o.a. chronische rugpijn, nek- en schouderklachten, ontwikkelt door Tim van Orsouw.

Tim: "Waar ik naar toe wil is dat Nederland het meest bewuste land ter wereld is en het land met de minste pijnklachten. Het is mijn wens om met zijn allen bijvoorbeeld de farmaceutische industrie van de eerste pagina van Google af te stoten."" 


Vorig jaar heb ik een retraite gevolgd en daarna de verdieping. Het heeft bij mij iets in gang gezet wat niet meer te stoppen is. Ik rook niet meer, heb al mijn angsten overwonnen ( en ik had er veel ), heb meer energie, doe ook alleen nog maar wat me energie geeft, me blij maakt. Ik heb weer het roer in handen genomen van mijn leven. Mijn bedrijf is mijn droombedrijf geworden. Dank je wel.

Joyce van Gelder

Ik ben hoofdpijn vrij. Heb een helder kader voor het veranderen van mijn methodiek. Ik heb mijn eigen grenzen leren kennen en deze kan ik veel beter bewaken. En live changing bij het bewerkstelligen van een gezonder lichaam, diepere vorm van zingeving, inzicht en verbetering van relaties en het maken van een businessplan met alle tools die ik daarbij gekregen heb van de PRM.

Mike Tavasszy

Ik was sceptisch, maar dat was helemaal onterecht. Tim brengt alles mooi samen, hij zorgt ervoor dat je doelen krijgt, dat je aan je zaak kan werken, dat je ambitie wordt gestimuleerd... maar bovenal, de technieken die hij toont, die zijn gewoon superieur.

Dit is gewoon niet vergelijkbaar.

Ik heb heel veel cursussen gedaan, maar heb nog nooit iets gezien wat zo snel werkt.

Bart Creemers
€6081,-
1297,- excl. Btw

Gloednieuw ALL-INCLUSIVE 3-daags Business Blueprint Retraite voor therapeuten en coaches

BONUS #1 - Toegang tot het online Pijn Reset Methode Blueprint Coaching programma t/m 31 december 2022 t.w.v. 1495,-
BONUS #2 van 12 t/m 31 december 2022 toegang tot de “Wonderhanden” databank met 15+ reset-technieken’ waarmee je pijn- en triggerpoints in één keer uit kan schakelen. T.w.v. 995,-
BONUS #3: Maar liefst twee 90 Min. Coaching Calls met mijn Oostenrijkse business partner Eric Qureshi** t.w.v. 2 x 547,-per stuk. Één call pré- en één call post-retraite. (nog 13 plekken)

Dit kan je verwachten

retraite tim presenteert

Wat ga je o.a. leren?

- De mindset van een ondernemer, waar je de rest van je leven profijt van zult hebben. Je reset je meest belemmerende overtuigingen en op het eind sta je helemaal ‘AAN’ op een positieve manier.

- Hoe je jouw eigen unieke traject of methode kunt samenstellen

- Wie voor jou de meest geschikte doelgroep zal zijn en waar je ze kan vinden

- Hoe je op een prettige manier jouw eigen premium programma kan verkopen

- Gezonde (ochtend) routines om de hele dag fit en energiek te blijven

- Helderheid in de vorm van een praktische marketing strategie, zodat je stapsgewijs aan de slag kan en niet meer lukraak maar wat aan het doen bent

- Als extra’tje voor de liefhebber: fysieke reset technieken voor het oplossen van schouderproblemen, inclusief frozen shoulders. Zeer interessant om te leren, maar ook om zelf te ondergaan.


retraite tim presenteert

Doe jij mee met het retraite? Dan krijg je de volgende bonussen:

BONUS #1 

Toegang tot het online Pijn Reset Methode Blueprint Coaching programma t/m 31 december 2022 t.w.v. 1495,-

BONUS #2 

van 12 t/m 31 december 2022 toegang tot de “Wonderhanden” databank met 15+ reset-technieken’ waarmee je pijn- en triggerpoints in één keer uit kan schakelen. T.w.v. 995,-

BONUS #3: 

Maar liefst twee 90 Min. Coaching Calls met mijn Oostenrijkse business partner Eric Qureshi** t.w.v. 2 x 547,-per stuk. Één call pré- en één call post-retraite. (nog 13 plekken)Totaal aan bonussen: €3585,- nu GRATIS**


eric-qureshi

Wie is Eric?

- Business Partner & Chief Operational Officer (COO) bij de Pijn Reset Methode

- Heeft meerdere holistische- en business coaches geholpen met het opschalen van hun bedrijf.

- Schaalde als ‘Global Head of Customer Trust & Satisfaction’ het inmiddels Europa’s #1 Educatie Platform GoStudent binnen 3 jaar tijd op van 20 naar 2000+ medewerkers!

- Is geobsedeerd door Klant tevredenheid & resultaten, en stopt niet tot dat jij je doelen hebt gehaald.


Wat ga je in de bonus business coaching call met Eric doen?

- Je ondernemers mindset activeren, zodat je o.a. jezelf accountable houdt en je doelstellingen voor je praktijk gaat behalen.

- Ontdekken hoe je onweerstaanbaar kan worden voor je toekomstige cliënten.

- In de toekomstige, ideale versie van jezelf stappen en helderheid krijgen in welke stappen je te zetten hebt het komende jaar.

- Je meest beperkende overtuigingen over business elimineren, waarna krijgt zin om niet alleen te werken IN je praktijk, maar ook AAN je praktijk.


Zijn wij dan helemaal gek geworden? 

Het antwoord = Ja

Maak er gebruik van zou ik zeggen.

Ter info: de ‘out of pocket kosten’ zijn al zo’n 800,- per deelnemer, en inclusief de kosten van het team organiseren we dit nagenoeg voor de kostprijs.

Waarom die bonus calls met Eric?
Zoals ik al schreef is Eric geobsedeerd door klanttevredenheid en blijvende resultaten. Daarnaast zijn persoonlijke coaching calls één van de beste manieren om jou als klant zo goed mogelijk te leren kennen, zodat we onze programma’s nog beter kunnen maken.


Overtuigd? Start vandaag nog!

mockup for business retraite
€6081,-
1297,- excl. Btw

Gloednieuw ALL-INCLUSIVE 3-daags Business Blueprint Retraite voor therapeuten en coaches

BONUS #1 - Toegang tot het online Pijn Reset Methode Blueprint Coaching programma t/m 31 december 2022 t.w.v. 1495,-
BONUS #2 van 12 t/m 31 december 2022 toegang tot de “Wonderhanden” databank met 15+ reset-technieken’ waarmee je pijn- en triggerpoints in één keer uit kan schakelen. T.w.v. 995,-
BONUS #3: Maar liefst twee 90 Min. Coaching Calls met mijn Oostenrijkse business partner Eric Qureshi** t.w.v. 2 x 547,-per stuk. Één call pré- en één call post-retraite. (nog 13 plekken)

Het was voor mij hét grote keerpunt in mijn leven en mijn werk. De Milou van 2,5 jaar geleden was in vele opzichten een schim vergeleken met de persoon die ik nu ben. Dit komt niet alléén door deze opleiding, deze kracht zat al in mij. Maar deze opleiding is wel het startpunt geweest wat mij de richting, de visie en het zelfvertrouwen heeft gegeven om explosief te groeien als persoon en als ondernemer. Het is het mooiste cadeau wat ik mezelf ooit heb gegeven. 

Milou van Kranen

Ik heb zo'n beetje alle Dry Needling cursussen in Nederland gedaan.

Na de cursus, Pijn Reset Methode, heb ik mijn aanbod drastisch veranderd.

Waarom zou ik iemand uit het buitenland wel een hele dag aanbieden en iemand uit Nederland niet?


De resultaten zijn verbluffend. Daarom bied ik alleen nog maar 'Individuele Trajecten' aan.

Alex Parengkuan

Ik heb bijna 30 jaar beroepservaring als fysiotherapeut en héél véél cursussen gedaan.


In de PRM komen mijn kennis over het lijf en de relatie tussen stress en lichamelijke klachten eindelijk tot uiting in anders handelen. Ik word heel blij en gelukkig van het helpen van mensen.

De PRM gaat veel verder dan je in een normale fysiotherapie-setting kunt realiseren.

Gertrud Potveer

Nederland & België wakker en (pijn)vrij!

Je bent van harte welkom om aan te sluiten