Aukje Weerts
(locatie: Boxmeer e.o.)

Fysiotherapeut, Physical Rehabilitation Trainer & Pijn Reset Methode co-trainer

"In mijn trajecten werk ik met de Pijn Reset Methode om chronische klachten in een korte intensieve periode, van zo’n 4-6 weken, volledig of voor een heel groot deel op te lossen. Deze methode is exclusief, pakt de diepliggende oorzaken aan en zorgt zo voor een totaaloplossing voor je klachten.

Werken met de Pijn Reset Methode is daarom voor mij de leukste en meest uitdagende manier van leven en werken.


Ik werk al een aantal jaar met veel plezier binnen mijn praktijk als fysiotherapeut met specialisatie in de sport (Physical Revalidation Training). Echter merkte ik dat er een groep mensen is met chronische klachten die ik niet optimaal kan helpen.

Vaak is er sprake van belemmerende factoren, waardoor herstel niet volledig kan plaatsvinden of bepaalde klachten die steeds weer terugkeren. Daarnaast heb ik altijd al brede interesse in de verschillende aspecten van gezondheid gehad en merk ik in mijn behandelingen meer en meer dat dit essentieel is voor een optimaal herstel.


Begin 2018 ben ik in aanraking gekomen met de revolutionaire Pijn Reset Methode, ontwikkelt door Tim van Orsouw. Dit past helemaal bij mijn visie en ideeën over gezondheid en plannen voor de toekomst.

Ik werk met een holistische benadering. Verschillende aspecten van gezondheid worden hierin meegenomen. Want dat is de totaaloplossing, geen op zich staande behandelingen maar de echte oorzaak vinden en aanpakken en daar tools voor krijgen.

Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar de relatie tussen body en mind, de spanning in je spieren, die zich kan uiten in triggerpoints en pijn en voeding. Voorafgaand aan de reset dag ben je door voorbereidende opdrachten vaak al voor 50-80% van je klachten af.

Dit traject vraagt een ondernemende instelling, open mind en een groot commitment maar het resultaat is dat je het leven kan leiden zoals jij dat wilt!"

"Het optimale bereiken door de echte oorzaak aan te pakken is iets waar ik met passie volledig voor ga!" - Aukje Weerts

Voor wie is het Pijn Reset programma met Aukje het meest geschikt? 

  • Langdurige of steeds terugkerende (sport)blessures of pijn
  • Je hebt last van stress / spannings gerelateerde klachten
  • Zoals bijvoorbeeld rugpijn, kniepijn, schouderklachten etc. 
  • Als je een open mind hebt
  • Sportief bent ingesteld
  • Als je begrijpt dat een paar korte sessies fysio niet genoeg gaan zijn voor blijvende resultatenWil jij graag behandeld worden door Aukje en/of ter kennismaking eerst een vrijblijvend intake gesprek? Plan dan via deze pagina een gratis adviesgesprek in. 

Gratis adviesgesprek aanvragen met Aukje?