Annemarie
arrow_drop_up arrow_drop_down

Annemarie v/d Berg
(Locatie: Veenendaal)

Massagetherapeut, Triggerpointtherapeut,
Lifestyle/sport Coach, Natuurgeneeskundig therapeut & Triggerpoint Reset Methode behandelaar

"In 2008 heb ik de opleiding sportmassage gevolgd. Snel daarna volgde nog vele opleidingen zoals onder andere, triggerpointtherapeut, (lifestyle/sport) coach en natuurgeneeskundig therapeut. 

Door de jaren heen heb ik me verder ontwikkeld. Altijd op zoek naar methodes om 
mijn cliënten effectiever van hun pijnklachten zoals rug- en schouderpijn, af te helpen. Intussen heb ik me gespecialiseerd in het behandelen van chronische klachten of steeds weer terugkerende pijnklachten.

Zelf heb ik jaren last van pijn in rug, bil en been gehad. Zitten op een stoel was zeer pijnlijk zelfs gewoon lopen deed pijn in mijn bil. Dit belemmerde mij ernstig in mijn dagelijkse leven. Ik was al zo ver, dat ik er over nadacht om mijn volle praktijk te halveren.

Sporten deed ik nog wel, maar
heel minimaal. De lol was er echt wel af. Hardlopen en op de fiets zitten was niet meer te doenzonder pijn. Ik heb van alles gedaan om van pijnklachten af te komen. De ene behandeling hielpeven en de andere hielp wat langer, maar uiteindelijk kwamen mijn klachten weer terug.


Toen kwam ik (als patiënt) in aanraking met de geweldige en unieke Triggerpoint Reset Methode van Tim van Orsouw. Deze methode heeft mij de mogelijkheid gegeven weer volop mijn werk te kunnen doen en te kunnen sporten. 


Het was voor mij het WAUW effect om weer dat te kunnen doen wat ik graag wil doen. Door dit geweldige resultaat ben ik zo enthousiast geworden over de methode, dat ik zelf de opleiding Triggerpoint Reset Methode Therapeut heb gevolgd.

Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen van hun chronische pijnklachten af te helpen. Zodat je weer pijnvrij door het leven kan gaan. Het leven is, wat mij betreft, te kort om met chronische pijnklachten rond te blijven lopen.

Wil jij net als ik van je klachten af komen? Ben je er aan toe 
om je pijn los te laten, weer vrij te kunnen bewegen, dat te doen wat je graag wilt doen? Zoals fietsen, wandelen, met je kinderen een balletje over te kunnen gooien, je tas zonder pijn kunnen optillen. Weer de energie hebben om vol te gaan voor je relatie, gezin, onderneming, sport etc?

Weer helemaal in het leven te staan in plaats van het gevoel te hebben dat je maar voor de helft mee doet?"

"Een Triggerpoint Reset Traject bij mij is nooit het zelfde, het is aangepast aan jou persoonlijke behoefte." - Annemarie v/d Berg

Ben jij:

  • Ondernemer van rond de 45 -55 jaar
  • Wil nu eindelijk van je klachten af komen
  • Wil nu in actie komen
  • Ben je ondernemend
  • Ben je openminded
  • Ben je Sportief
  • Ben je gevoelig (HSP)
  • Wil je weer vertrouwen in je eigen lichaam hebben
  • Wil weer de energie hebben om volop in het leven staan
  • Heb je last van lage rugklachten en of fibromyalgie

Neem dan vandaag nog contact met me op en vermeld duidelijk dat je interesse hebt in de Triggerpoint Reset Methode:

Smetanadreef 29
3906 CV Veenendaal
06 - 4411 4902
info@massagepraktijkveenendaal.nl


Annemarie (links) als co-trainer tijdens de Triggerpoint Reset Methode mentor-class.