3 daagse Triggerpoint Reset Methode Mentor-class aanvragen

Chronische rugpijn, nek- en schouderklachten blijvend oplossen bij je patiënten?

Leer het in de 3-daagse Triggerpoint Reset Methode mentor-class, 

inclusief het bijbehorende Kickstart-programma. 

Let op: de mentor-class is niet geschikt voor iedere therapeut

Herken jij jezelf in het onderstaande profiel?

Je bent een gepassioneerd, bekwaam therapeut / behandelaar.

Je werkt hard en je wilt je patiënten op de best mogelijke manier helpen. 

 Je bent leergierig, open minded & ondernemend

Je hebt dan ook al diverse cursussen en opleidingen gevolgd in je vakgebied.

Je bent trots op je praktijk.

Je werkt in je eigen praktijk, al dan niet met personeel óf hebt concrete plannen om binnenkort voor jezelf te beginnen. 

Je bent klaar voor de volgende stap.

Je wilt nog betere, blijvende resultaten, maar daarnaast ook beter betaald worden & meer tijd voor privé.  

Dan ben je hier aan het juiste adres

En heb ik een aantal vragen voor je...

Hoe zou het zijn om:

  • superieure technieken te leren t.o.v. dry needling om triggerpoints direct te deactiveren in een handomdraai?
  • een praktijk of aanbod te hebben waar niet of nauwelijks concurrentie voor is?
  • te werken met een premium behandelplan wat vooraf betaald wordt, in plaats van met (te) korte losse sessies?
  • onafhankelijk van zorgverzekeraars, verwijzers en beroepsgroepen te kunnen werken en zelf de regels te bepalen?
  • zeer dankbare patiënten te hebben, omdat ze vrij zijn van langdurige/chronische pijnklachten?
  • uitstekend betaald te krijgen op het niveau wat aansluit bij de geweldige resultaten die je bij jouw patiënten behaald?
  • zoveel mogelijk te werken met 100% therapietrouwe patiënten die bij jou en je visie passen?

Interessant? Lees dan even verder!

Mijn naam is Tim van Orsouw en als jij  jezelf in het profiel op deze website herkent en dus mijn ideale cursist bent, dan kan ik jou zonder enige twijfel helpen bij het bereiken van de bovenstaande ambitieuze doelstellingen.

Ik ben een nerd
De afgelopen 10 jaar heb ik ongeveer €200.000,- van mijn omzet geinvesteerd in bij elkaar zo'n 440 verschillende cursussen, opleidingen en coachingtrajecten in binnen- en buitenland. Zo heb ik o.a. 16 verschillende trainingen in de VS gevolgd, waar ik vaak de enige Nederlander was en ik bijzondere, innovatieve dingen heb mogen leren. Dit wil ik graag delen met jou!
  
Door alles wat ik heb ervaren, geloof er in dat er veel meer mogelijk is dan wat op dit moment de status quo is. Ik geloof er ook in dat wij als therapeuten er voor kunnen zorgen dat miljoenen mensen in Nederland op een natuurlijke manier van medicatie en langdurige pijnklachten af kunnen komen. 


Zelf chronische pijn

Zo had ik vroeger zelf chronische pijn na enkele operaties aan mijn longen. Jarenlang had ik pijn, totdat ik mezelf had 'genezen' middels triggerpoint-therapie. Ik startte in 2007 vol enthousiasme een praktijk voor triggerpoint-therapie. Wat ooit begon met triggerpointmassage en dry needling, is inmiddels een toonaangevend, holistisch concept in het permanent oplossen van triggerpoints, rugpijn, nek- en schouderklachten, zónder naalden of pijnlijke behandelingen. 


Wachtlijst
Begin 2015 stopte ik met mijn praktijk in Amsterdam, waarin ik een wachtlijst had van 4 maanden. Ik maakte vervolgens een eerste shift naar het stoppen met werken in losse sessies, en ben premium behandeltrajecten aan gaan bieden volgens mijn Triggerpoint Reset Methode*. 

Meer waarde dankzij premium behandeltrajecten
In 2015, 2016 en 2017 hielp ik mensen van chronische pijnklachten af met deze methodiek, waarin o.a. een behandeldag zat van 10.00-17.00 uur, 1-op-1, waarna mensen vaak blijvend pijnvrij waren!


Doordat ik meer waarde leverde, kon ik ook betere prijzen vragen. Sinds 2015 behaalde ik als therapeut met een eenmanszaak vaak omzetten tussen de 10.000,- en 30.000,- per maand. Die omzet investeerde ik dan weer terug in nieuwe cursussen en coaching. 

Geen patiënten meer
Nu, ruim 10 jaar later heb ik de definitieve switch gemaakt naar het 'fulltime' opleiden van therapeuten zoals jij in de Triggerpoint Reset Methode. Als trainer/coach help ik jou als ambitieuze therapeut om bijzondere resultaten te boeken bij je patiënten, je omzet significant te verhogen en niet alleen je praktijk, maar ook de rest van je leven naar een nieuw level te brengen. 

Visie
Mijn visie is o.a. om met z'n allen Google te domineren op zoektermen zoals rugpijn, hoofdpijn en schouderklachten, en dat de #1 behandeling bij pijnklachten een preventieve en natuurlijke is, in plaats van een medicinale of operatieve.

Nederland pijnvrij
Hierdoor hoop ik dat we miljoenen mensen in Nederland kunnen helpen om (pijn)vrij te worden en een doelbewust leven te leiden wat inspirerend en hoopgevend is voor anderen.

Als dit je aanspreekt, nodig ik je bij deze uit om de volgende stap te zetten.  


Tim van Orsouw - Neuromusculair therapeut, coach en bedenker & trainer van de Triggerpoint Reset Methode

Meer info en/of een gratis advies gesprek aanvragen?

Start selectieprocedure:

Vul hier alleen je voornaam & beste e-mailadres om meer informatie op te vragen over de opleidingsmogelijkheden.

Your information is safe with us

Voor wie? Deze collega's gingen je voor: (sport)fysiotherapeuten, osteopaten, massagetherapeuten, personal trainers, mylogenics practitioners, manueel therapeuten, sportmasseurs, shiatsutherapeuten, dry needling specialisten, triggerpointcoaches, neuromusculair therapeuten, oefentherapeuten, bewegingswetenschappers, podotherapeuten, natuurgeneeskundig therapeuten, acupuncturisten, TuiNa therapeuten, stoelmasseurs, ayurvedisch therapeuten, TCM therapeuten, bowen therapeuten, Emmett practitioners, fasciatherapeuten, een orthopedisch arts en een revalidatiearts.  

Nieuwe technieken, theorieën en behandelmethodes

Op deze video zie je een korte demo 'reset' behandeling op een collega met langdurige schouderklachten tijdens een Masterclass op de Massage- Complementair Vakbeurs in Hoevelaken in 2018. 
 Wat is de Triggerpoint Reset Methode?

*De Triggerpoint Reset Methode™ (TRM) is een behandel / coaching traject van meestal zo'n 4-6 weken.
Naast technieken om pijn en triggerpoints met nieuwe hands-on technieken te 'resetten', zal ook veel aandacht besteed worden aan het aanpakken van de onderliggende oorzaken van de lichaamsspanning en pijn. 

Het doel: het blijvend elimineren van triggerpoints en chronische pijn, waarbij ook de daadwerkelijke onderliggende oorzaken worden aangepakt, vanuit een biopsychosociaal concept. 

De focus ligt op kwaliteit, niet op kwantiteit. Je behandelt je patiënt als een VIP op de manier zoals je zelf ook het liefst behandeld zou willen worden.  Hoeveel tijd zou je dan nemen? Hoe lang besteed je aan de voorbereiding? Wat krijgen ze te eten en te drinken? Welke boeken, DVD's, adviezen geef je ze nog meer? Welke discipline schakel je extra in voor optimaal resultaat?  


De TRM bestaat niet alleen uit het (in een handomdraai) neutraliseren van pijn en triggerpoints, maar bestaat hoofdzakelijk uit een mindbody component, een stukje voeding, coaching, bewustwording en beweging. De TRM bestaat dus niet uit enkele losse sessies wat leidt tot tijdelijke verbetering of verplaatsing van symptomen, maar uit een vooraf uitgestippelt traject met permanente transformatie als gevolg.  

Zo dienen patiënten voorafgaand aan een consult eerst zelf voorbereidend 'huiswerk' te doen, zoals het bekijken van films en/of het lezen van een boek. Alleen dit stuk zorgt vaak al voor meer dan 50% pijnreductie bij mensen met (dagelijkse) chronische pijnklachten.  


Wanneer je de volledige methode toepast, dan is het behalen van bijzondere resultaten niet langer illusie, maar dichter bij dan je denkt. Bovendien lever je ook meer waarde en gaat je verdienkracht omhoog. "DIT IS DE NIEUWE STANDAARD IN EUROPA"

Ik was sceptisch, maar dat was helemaal onterecht. <...> Tim brengt alles mooi samen, hij zorgt ervoor dat je doelen krijgt, dat je aan je zaak kan werken, dat je ambitie wordt gestimuleerd... maar bovenal, de technieken die hij toont, die zijn gewoon superieur.

Dit is gewoon niet vergelijkbaar. Ik heb heel veel cursussen gedaan. Heel veel leuke cursussen gedaan, met leuke mensen, met heel bekwame mensen... maar ik denk nu.... <...> Ik heb nog nooit iets gezien wat zo snel werkt. Dit is gewoon niet normaal. Dit is de nieuwe standaard in Europa. Dit zou iedereen moeten leren.

Ik ben dolgelukkig. Ik sta te popelen om te kunnen beginnen maandag en mensen onder handen te nemen.

Bart Creemers, osteopaat/fysio uit België - Deelnemer aan de mentor-class van 6-7-8 september '17

Wil jij de beste behandeling voor je patiënten?

Leer het in de 3-daagse Triggerpoint Reset Methode mentor-class, inclusief het bijbehorende Kickstart-programma. 

Start selectieprocedure:
Vul hier alleen je voornaam & beste e-mailadres om meer informatie op te vragen over de training.

Twijfel je nog? Bekijk dan eerst deze video van de certificaat uitreiking tot het eind.

Volg de 3-daagse Triggerpoint Reset Methode mentor-class, inclusief het bijbehorende Kickstart-programma.

50%
Meer info & inschrijven

Je gegevens zijn veilig bij ons. 

Wat zeggen anderen over de mentor-class?

Iedere keer weer een feest om verkrampte spieren zoals de trapezius onder de vingers te voelen ontspannen. Zonder de persoon te belasten met een pijnlijke massage. En dat binnen een minuut.

Marcel Heijnes, Triggerpointcoach & Natuurgeneeskundig therapeut

"Ik kan aan elke therapeut die zichzelf een beetje serieus neemt en klaar is voor de volgende stap, deze cursus echt aanbevelen. Het was een waanzinnige ervaring. Ik ben zwaar onder de indruk van wat we bij elkaar hebben kunnen bereiken. ".

Milou van Kranen - Sportmasseuse (inmiddels Triggerpoint Reset Coach)

Fysio/Manueel therapeut Bastiaan Oosterhaven vertelt over de alle eerste editie van de 3-daagse mentor-class: "Het was ongelooflijk inspirerend en totaal nieuw. Nieuwe technieken. Een overload aan informatie, maar dat gaat helemaal goedkomen. Echt ongelooflijk leuk." 

Dezelfde Bastiaan Oosterhaven ongeveer 10 maanden na het volgen van de 3-daagse mentor-class. 

"Ik heb het nu zo ver door ontwikkelt dat ik een frozen shoulder in 2-3 sessies helemaal los kan krijgen" "Ik heb er zelfs een aparte business van gemaakt" 

"Ik vond het heel vernieuwend en heel mooi om te zien hoe gepassioneerd Tim is en hoe hij het uit kan dragen naar de groep. Hele bijzondere, nieuwe technieken die ik nog nooit heb gezien en waar ik zeker in de toekomst mooie dingen mee kan gaan doen met mijn patiënten of cliënten."

Sylvia Muda-Koenis, fysiotherapeut

Ben je zo iemand die eerst nog veel meer informatie wilt hebben? Lees dan hier even verder :-) 

Vroeger gaf ik workshops in triggerpointmassage. Ook werkte ik 6 jaar lang vrij intensief met dry needling. 
In alle eerlijkheid was ik in de veronderstelling dat triggerpoints de oorzaak waren van de meeste soorten pijnklachten. Met triggerpointmassage en dry needling boekte ik ook leuke resultaten. Althans, dat vond ik zelf... zeker vergeleken met wat ik tijdens mijn fysiotherapie stages had meegemaakt.  

Echter, 10+ jaar praktijkervaring later en na het volgen van zo'n 400 (!) cursussen in binnen- en buitenland, moet ik toch anders concluderen. Triggerpoints zelf zijn in mijn optiek namelijk slechts zeer zelden de onderliggende oorzaak van pijnklachten. Triggerpoints zijn eerder een versterker en een gevolg van iets anders. Sterker nog: als je het mij vraagt, dan is dry needling & triggerpointmassage overbodig en in principe zelfs af te raden om structureel te ondergaan, zeker als stand-alone therapievorm.

Als een spier namelijk o.a. door triggerpoints geïnhibeert (verzwakt) en/of overgefaciliteerd (verhoogd in tonus) is, dan heeft dat een functionele reden. Dit kan zowel een fysieke/fysiologische, maar ook een phychologische reden zijn. Die triggerpoints zitten er dus niet voor niks. 

Voorbeeld: stel je krijgt spanningshoofdpijn omdat er spanning en triggerpoints in de nekspieren zitten, of omdat er een wervel niet lekker zit. De simpele gedachte is dan: de triggerpoints veroorzaken de hoofdpijn, of de articulaire disfunctie veroorzaakte de hoofdpijn. De triggerpoints en/of de articulaire disfunctie zijn dan 'de oorzaak'.

Echter, als je verder gaat kijken dan blijkt er meer aan de hand te zijn. Naast de triggerpoints, de wervelblokkade of andere disfunctionerende gewrichten heb je ook: een slechte werkhouding, ruzie met je ex wat gepaard gaat met veel onderdrukte woede, een oppervlakkige ademhaling, verstoorde darmflora, verkeerde voeding, financiële stress, te weinig beweging, het litteken van de keizersnede, werken volgens regels van de zorgverzekering terwijl je een natuurmens bent en vrij wilt zijn, je telefoon 's nachts niet op de vliegtuigstand staat en/of het te weinig drinken van water. Daar krijg je ook triggerpoints van... 

Als je dan hoofdzakelijk tijd besteed aan het aanprikken of het laten of zelf masseren van triggerpoints, of het manipuleren/corrigeren van de wervelkolom... dan veranderd er weinig significants in al deze factoren. Hierdoor loop je het risico dat je veel te lang symptomen blijft onderdrukken.

Echter, door bijv. onderin de buik het litteken van de keizersnede te mobiliseren, kan het best zijn dat opeens via de verbonden fascia de spanning op de m. sternocleidomastoïdeus sterk verdwijnt. Een paar liter water drinken ontspant deze spier nog meer. Een nog grotere impact heeft het loslaten van de onderdrukte woede. Dit heeft een directe invloed op je autonome zenuwstelsel en hormoonhuishouding, en deactiveert vaak vrijwel alle actieve triggerpoints.

Aangevuld met een specifieke techniek op de fascia en/of de wervel, kan je de nek weer optimaal laten bewegen waardoor je direct triggerpoints kan voelen smelten onder je vingers. Een diafragma 'reset' zorgt er voor dat je weer optimaal gaat ademen, je doet een detox, gaat gezond eten en besluit om je praktijk helemaal anders te gaan doen en verdubbeld je omzet en vrije tijd. Gevolg: geen triggerpoints en spanningshoofdpijn meer! 

Of dat je een chronische pijnklachten veilig en permanent kan elimineren, hangt dan ook met name af van de manier of methode waarop je de triggerpoints of drukpijnlijke plekken reset. Manipulaties, dry needling of triggerpointmassage is wat dat betreft dus niet de manier waarop je deze onderliggende oorzaken per definitie aanpaakt. 

Oké Tim, maar als je geen dry needling of triggerpointmassage doet, wat doe je dan wel? 

Wat ik onder andere heb geleerd is de fascia hoger in de hiërargie staat dan de spieren. De fascia speelt onder andere een cruciale rol in het bewaken en bepalen van de tensegrity structuur (spanningsevenwicht) in het lichaam. Wanneer de fascia onder invloed van het autonome / centrale zenuwstelsel en/of omwille van arthrogene positiefouten, acute schade of littekenweefsel als een soort scheerlijn op gaat spannen, dan zullen er ook sneller triggerpoints ontstaan of in stand gehouden worden. De triggerpoints zijn functioneel in het bewaken van de tensegrity structuur. De triggerpoints zijn dan niet de oorzaak, maar een gevolg. Mee eens?

Pijnlijke verstoringen zijn doorgaans zacht en simpel neuroreflectoir te beinvloeden. 
Let op: ik schrijf bewust 'zacht en simpel'. Op bepaalde soort littekens na, heb ik het dus NIET over 'verklevingen' die met pijn 'losgemaakt' moeten worden! Oftewel: géén 'myofascial release', bindweefselmassage, spinale segmentmassage, gebruik van sponsjes, guasha, cupping, naalden, rolfing, foamrolling etc.. 

Schouderklachten oplossen kan bijvoorbeeld zo:

Op de volgende video zie je een techniek waarmee je allerlei soorten schouderklachten op een simpele manier op zou kunnen lossen. 

Let op: dit soort technieken doen we normaliter pas nadat de betrokken pijnlijke plekken / triggerpoints zijn uitgeschakeld met de 'reset' technieken EN nadat de cliënt een mind-body traject heeft gehad. 


Echter, een verstoorde of verhoogde activiteit van het centrale zenuwstelsel staat meestal nog weer hoger in de hiërargie dan die fascia. Kan je daar iets bij voorstellen?

Het zenuwstelsel is namelijk grotendeels verantwoordelijk voor die overmatige spanning op de fascia en de spieren. Vaak gaat dit ook gepaard met een vasoconstrictie, waardoor er o.a. sneller verzuring en zuurstoftekort optreedt, met alle gevolgen van dien voor de nocisensoriek. Deze overmatige spanning kunnen we vaak corrigeren door het zenuwstelsel een 'reset' impuls te geven. Deze reset technieken zijn bijzonder geschikt om in korte tijd significante resultaten te veroorzaken, wat de 'reset' technieken ook toepasbaar maakt voor chiropractors en artsen die slechts weinig tijd hebben.

Lange termijn resultaten

Ondanks dat we met de 'reset' technieken binnen enkele minuten vaak chronische pijnklachten kunnen verminderen of elimineren, kunnen we onze patiënten nóg diepgaander helpen.

Wat ik in de jaren voordat ik werkte met de volledige Triggerpoint Reset Methode namelijk keer op keer heb mogen ervaren, is dat veel patiënten vaak weer ergens een andere klacht krijgen nadat het aanvankelijke probleem was opgelost. Dan was bijv. de lage rugpijn opgelost, maar kregen ze daarna last van een tennisarm of bijv. van hun darmen. Er was eigenlijk altijd wel wat met die mensen! Herkenbaar? 

Wat er meestal aan de hand is bij deze patiënten, is dat dit komt omdat het zenuwstelsel vaak grotendeels wordt verstoord door onbewuste stressfactoren, zoals het onderdrukken van emoties, relatieproblemen, gedoe in de familie, arbeidsconflict etc... wat kan resulteren in pijn. De Triggerpoint Reset Methode is een complete aanpak waarin ruime aandacht wordt geschonken voor het grondig aanpakken van dit soort stress gerelateerde componenten.

Hoe dit precies werkt en wat je hier aan kan doen leer je in de mentor-class en het bijbehorende voorbereidende kick-start programma. 


Wat ik wel alvast kan verklappen, is dat dit niet gaat lukken in een consult van 25 of 30 minuten.

Om deze component grondig aan te pakken en om het voor je patiënten zo gemakkelijk mogelijk te maken, heb ik in 2015 de zogenaamde 'RESET' Dag ontwikkelt waarin ze één alles omvattende mega-sessie krijgen. Als vast onderdeel van zo'n RESET Dag ontvangt iedere patiënt een serie voorbereidende oefeningen die ze moeten doen, voordat ze langs komen.

Hierdoor hoeven je patiënten vaak maar 1-3 keer te komen
om blijvend significante verlichting of zelfs vrij te worden van zogenaamde 'chronische pijn' waar niks aan te doen zou zijn.

De vraag die ik voor je heb is dan ook: 

Wil jij bij jou patiënten met slechts enkele dagen chronische pijn blijvend bij henzelf laten oplossen? 

Als je nu nog steeds leest, dan ga ik er van uit dat je antwoord 'ja' is.

Nu ben ik zelf van mening dat wanneer je het daadwerkelijk voor elkaar krijgt om blijvende resultaten te boeken bij mensen met chronische pijn, dat dit ook veel meer waard is dan die €22,26 per zitting voor de Belgische kinesitherapeuten, de €30,- voor de fysiotherapeuten of de €50,- p/u voor de massage, vind je ook niet?


Wat je bij de Triggerpoint Reset Methode gaat leren heeft de potentie om je inkomen, je resultaten en ook jouw eigen kwaliteit van leven significant te verhogen. 


Let op: de Triggerpoint Reset Methode is echter NIET zomaar toegankelijk voor iedere masseur, therapeut, osteopaat, arts of chiropractor met een bankpas of creditcard. Net zoals in mijn praktijk met mijn patiënten, werk ik namelijk alleen met ideale cursisten waar ik een klik mee heb en die aan bepaalde voorwaarden voldoen. Om deze reden hanteer ik ook een selectieprocedure.


'DO-IT-YOURSELF' SELECTIEPROCEDURE STAP 1

De Triggerpoint Reset Methode is NIET voor therapeuten die:

- Hun praktijk meer zien als een hobby in plaats van een business.

- Weinig of geen ambitie hebben om zelf praktijkhouder te zijn/worden en liever ook een baan willen behouden.

- Tevreden zijn met gemiddelde resultaten en patiënten die niet hun huiswerk, oefeningen etc. doen.

- OK zijn met een middelmatig leven van zichzelf en niet hun eigen ‘huiswerk’ doen zoals gezond eten, sporten, ondernemen en studeren. Zij vinden het niet noodzakelijk dat ze zelf het goede voorbeeld geven.

- Sceptisch zijn t.o.v. natuurlijke of niet-reguliere geneeskunde en geen open mind hebben.

- Op het tarief van de zorgverzekeraar wil blijven zitten. 

Slechts interesse hebben omdat ze coole, nieuwe triggerpoint technieken willen leren…


De Triggerpoint Reset Methode Mentor is WEL voor jou als je:

- Zelfstandig therapeut en/of praktijkeigenaar bent (of binnenkort wilt worden) en nooit meer concurrentie wilt.

- Een open mind hebt, leergierig bent en gelooft in de zelfgenezingskracht van het lichaam.

- Uitsluitend wilt werken met 100% gecommitteerde patiënten waar je energie van krijgt.

- Absoluut het beste wilt voor je patiënten EN voor jezelf, waaronder meer (behandel- en vrije) tijd en inkomsten.

- Gretig bent om superieure alternatieven te leren ter vervanging van o.a. dry needling, fricties en triggerpointmassage.

- Onafhankelijk van de zorgverzekeraars en verwijzingen wilt kunnen werken.

- Vindt dat het tijd is om betaald te krijgen wat je waard bent en om je tarieven naar een premium level te brengen. 

- Als ondernemer vindingrijk en gecommitteerd genoeg bent om nu investeren in (business) training zoals deze. 

Ik kan echt iedereen, elke therapeut die zich wil verbijzonderen en echt een verschil wil maken ten opzichte van de rest, en dan een eigen unieke product wil ontwikkelen van harte aanbevelen om dit te gaan doen. 

Bastiaan Oosterhaven, fysio/manueel therapeut


Behoor jij tot de juiste groep? 

Ga dan nu naar het aanvraagformulier en vraag een gesprek aan. Hierin ontvang je meer details zoals data, investering, onderwerpen etc.

Let op: er is veel vraag en slechts beperkte beschikbaarheid! 

Start de selectieprocedure:
 Vul hier alleen je voornaam & beste e-mailadres om meer informatie op te vragen over de training. 

"Ik wil dat de fysiotherapie verandert"

 
Waar ik mee worstelde was dat ik onvoldoende tijd had om mensen goed te kunnen behandelen. Dus ik liep altijd tegen de beperking van de tijd en ook de vergoedingstructuur van de zorgverzekering aan. 

Je hebt maar een half uur, en met sommige patiënten kan je dan heel goed werken, maar met de meeste eigenlijk niet. 

Ik heb best veel cursussen gedaan en lezingen gevolgd, en dit is de eerste cursus waarvan ik thuiskwam en dacht; oke, mindblowing! 


- Jürgen Meijer, Sportfysiotherapeut


- Choon Muda, personal trainer & coach 

"Met dit ga je gewoon een hele nieuwe markt aanboren"

Enerverend, Mooi. Vooral de laatste dag viel alles op z'n plek.

Als je het zelf ervaart, zelf toepast en zelf ook voelt... dat is echt een openbaring! Om dat te implementeren in onze praktijk dat zou het mooiste zijn om te doen. :-)